Pawnshop Mechelen

Bent u op zoek naar een pawnshop in Mechelen?

Heeft u snel geld nodig? Dan biedt onze pawnshop in Mechelen voor u een uitkomst. Bij onze pawnshop in Mechelen kunt u namelijk eenvoudig een lening tegen onderpand afsluiten. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over uw financiële status zoals dat bij een lening bij de bank wel het geval is. Het enige dat wij van u vragen, is een onderpand met een minimale waarde van duizend euro.

Pawnshop Mechelen

Pawnshop Mechelen

Waarom kiezen voor een pawnshop in Mechelen

Het bij ons afsluiten van een lening tegen onderpand heeft vele voordelen. Zo kunt u bij ons van alles als onderpand aanbieden, zolang het maar van waarde is. U kunt bijvoorbeeld onroerend goed bij ons verpanden, maar bijvoorbeeld ook een motor of een auto. Bij het verpanden van uw goederen, blijven deze uw eigendom. U raakt de spullen dus niet kwijt. Houdt er echter bij het verpanden van uw auto wel rekening mee dat, ondanks dat de auto uw eigendom blijft, u er niet in mag blijven rijden terwijl de auto verpand is. Dat mag natuurlijk wel weer nadat u de lening aan ons heeft terugbetaald. Voor het terugbetalen van de lening mag u zelf de looptijd bepalen. U kunt bij ons al kiezen voor een looptijd van 1 tot 4 weken, maar een langere looptijd is ook mogelijk. Looptijden van langer dan een jaar zijn dan ook zeker niet ongebruikelijk.

Vul het aanvraagformulier in

Als u bij ons een lening tegen onderpand wilt afsluiten, dan kunt u dat eenvoudig zelf regelen door het aanvraagformulier in te vullen. U vult gewoon in wat u wilt verpanden en welke looptijd u voor de lening wilt hanteren. Daarna ontvangt u van ons binnen 24 uur reactie en kunt u het geld direct op uw bankrekening ontvangen.

Pawnshop Mechelen