Pawnshop Leeuwarden

Geld nodig? Bezoek de Pawnshop in Leeuwarden!

We kunnen allemaal weleens wat extra geld gebruiken. Wellicht heeft u tijdelijk geen inkomen, of kunt u niet bij een bank terecht voor een lening. Wat de reden ook is, een pandhuis biedt een uitweg. Het verkopen of verpanden van waardevolle goederen bij een pandhuis stelt u in staat om extra financiële ruimte te creëren. Wist u bovendien dat u al binnen een werkdag over uw geld kunt beschikken? Een pandhuis hanteert geen omslachtige en lange procedures zoals een bank. De procedure is eenvoudig en u ontvangt uw geld gegarandeerd op zeer korte termijn.

pawnshop Leeuwarden

Pawnshop Leeuwarden

Wat kan de Pawnshop in Leeuwarden voor u betekenen?

Bij onze Pawnshop in Leeuwarden bieden we u twee mogelijkheden: verkopen of verpanden. Wanneer je waardevol bezit wilt verkopen, zal het eerst getaxeerd worden door een professionele taxateur om de juiste prijs te bepalen. Een groot voordeel is dat u snel uw product kunt verkopen en direct contant geld ontvangt. Heeft u een waardevol bezit waar u niet permanent afstand van wilt doen? Dan is verpanden de beste optie. Aan het einde van de afgesproken termijn ontvangt u uw kostbaarheden gewoon weer terug. Is geld lenen bij een pandhuis duur? Bij ons niet, we vragen slechts een kleine vergoeding voor administratiekosten en eventuele stalling bij verpanding.

Hoe werkt het?

Geld lenen bij de Pawnshop in Leeuwarden is ongecompliceerd en brengt geen onnodig hoge kosten met zich mee. Maar hoe kunt u uw product verkopen of verpanden? U hoeft niet direct ons pandhuis te bezoeken, dit is natuurlijk ideaal wanneer u niet in de buurt woont. U kunt namelijk eerst uw aanvraag online indienen. Onze medewerkers behandelen uw aanvraag en nemen binnen een werkdag contact met u op. Zodra u akkoord gaat met het aangeboden geldbedrag, bezoekt u ons pandhuis om het contract te tekenen. Het afgesproken bedrag ontvangt u dan contact of via een spoedoverboeking op uw rekening.

Pawnshop Leeuwarden