Pawnshop Gent

Op zoek naar een betrouwbare pawnshop in Gent?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar pandjeshuis omdat u snel een lening nodig heeft, dan bent u bij onze pawnshop in Gent aan het juiste adres. In onze opslagruimte zijn uw goederen veilig voor de termijn van de lening. Deze is 24/7 van beveiliging voorzien. Zodra u weer over voldoende financiële ruimte beschikt, kunt u uw lening aan ons terugbetalen en gelijk uw goederen weer ophalen. Wat u verpandt, is aan u. We accepteren alle goederen die een waarde hebben boven de 1000 euro. Of dit nu sieraden zijn, kunst of een scooter. De waarde van de goederen bepalen we aan de hand van gerenommeerde koerslijsten, dus u weet zeker dat u een eerlijk bedrag zult ontvangen.

Pawnshop Gent

Pawnshop Gent

Doe vrijblijvend een aanvraag

Om in aanmerking te komen voor een lening, vragen wij u om eerst enkele gegevens in te vullen via de online tool op onze website. U vult daarin ten eerste in hoeveel geld u nodig heeft. Vervolgens geeft u aan hoe snel u de lening kunt of wilt afbetalen. Vertel hier eveneens wat u als onderpand wilt aanbieden. Na het invullen hiervan zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk contact met u opnemen, meestal dezelfde dag. De aanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend; wees dus niet bang dat u gelijk ergens aan vastzit als contact met ons opneemt. Vanzelfsprekend gaan wij zeer vertrouwelijk met uw gegevens om.

Ontvang zeer snel uw gewenste lening via onze Pawnshop te Gent

Onze pawnshop in Gent kan ongekend snel u het gewenste bedrag lenen; dit kan al binnen 24 uur geregeld zijn. U kunt ervoor kiezen het geld contant op te komen halen. Dit kan handig zijn als u gelijk een contante schuld af te lossen heeft, Een tweede optie is een spoedoverboeking. Op die manier heeft u het geleende bedrag direct op uw rekening staan.

Pawnshop Gent