Pawnshop Dordrecht

Snel een lening via onze pawnshop in Dordrecht

Heeft u een rekening die echt niet kan wachten, maar tijdelijk geen financiële ruimte? Dan kan het een verstandige keuze zijn om een van uw bezittingen bij onze pawnshop in Dordrecht onder te brengen in ruil voor een lening. De procedure hiervoor is erg eenvoudig. Via het online aanvraagformulier kunt u vrijblijvend met ons in contact komen. U vult hier enkele gegevens in, waarna wij meestal nog dezelfde dag telefonisch contact met u zullen opnemen. U kunt hierna zelf beslissen of u van onze diensten gebruik wilt maken.

Pawnshop Dordrecht

Pawnshop Dordrecht

Wat kan onze pawnshop te Dordrecht voor u betekenen?

Middels het online aanvraagformulier geeft u aan wat de geschatte waarde is van uw onderpand. Ook vertelt u ons wat volgens uw verwachting de looptijd is van de lening. Ten slotte geeft u aan wat u precies als onderpand wilt aanbieden. Dit kan van alles zijn, mits het maar een waarde heeft van ten minste 1000 euro. Het maakt ons niet uit om wat voor goederen het gaat. Ook kijken wij niet naar een eventuele BKR-registratie, en zult u via ons ook nooit een BKR-registratie ontvangen. Dus ook wanneer u BKR-geregistreerd staat, kunt u bij onze pawnshop in Dordrecht terecht. Wanneer u uw voer- of vaartuig aan ons verpandt, heeft dat nog extra voordelen: wij kunnen in dat geval een vrijwaring voor de kosten van verzekeringen en belastingen voor u regelen. Ook kunt u ervoor kiezen om nog gebruik te blijven maken van uw voertuig tíjdens de loop van de lening.

Betrouwbaar, veilig en laagdrempelig lenen

Uw spullen verpanden aan ons pandjeshuis is een eenvoudige manier om snel aan geld te komen. Daarnaast verzekeren wij u dat we zeer zorgvuldig met uw vertrouwelijke gegevens zullen omgaan. Uw spullen zijn bovendien veilig in onze opslagruimte; deze is 24 uur per dag beveiligd, onder andere middels videobewaking. Zodra u uw lening heeft afbetaald, kunt u direct uw onderpand weer ophalen.

Pawnshop Dordrecht