Pawnshop Charleroi

Bent u op zoek naar een pawnshop in Charleroi?

Als u dringend geld nodig heeft, dan bent u bij onze pawnshop in Charleroi aan het juiste adres. Bij ons komt iedereen in aanmerking voor een lening en hoeft u niet een lang proces te doorlopen zoals bij de bank. Wij kijken niet naar uw financiële status en hanteren geen hoge rente’s voor het terugbetalen van de lening. U kunt bij ons zelfs zelf bepalen wat de looptijd van uw lening wordt.

Pawnshop Charleroi

Pawnshop Charleroi

Eenvoudig een lening afsluiten bij onze pawnshop in Charleroi

Bij onze pawnshop in Charleroi kunt u eenvoudig een lening afsluiten. U hoeft hiervoor enkel ons aanvraagformulier in te vullen dat u hier op de site kunt vinden. U vult dan in wat u als onderpand wilt aanbieden en welke looptijd u wilt hanteren. Daarnaast vragen wij u om enkele aanvullende gegevens zodat wij de waarde van uw onderpand nauwkeurig kunnen bepalen om u er een eerlijk bedrag voor te bieden. Nadat uw aanvraag bij ons binnen is gekomen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie. U kunt het geld dan direct op uw bankrekening ontvangen, of u ontvangt het van ons in contanten. Hoeveel geld u ontvangt, hangt natuurlijk wel af van hetgeen u als onderpand aanbiedt. U kunt bij ons alles verpanden met een waarde van minimaal duizend euro. Zo kunt u bijvoorbeeld uw auto of boot verpanden, maar ook onroerend goed of sieraden en horloges. Uw verpande spullen blijven uw eigendom, dus u ontvangt ze na het afbetalen van de lening dan ook gewoon terug.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Als u vandaag nog uw geld wilt ontvangen, vul dan het aanvraagformulier in. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op, of breng een bezoekje aan de pawnshop. Wij helpen u graag met uw lening.

Pawnshop Charleroi