Pawnshop Breda

Geld lenen bij een pawnshop in Breda

Veel mensen willen geen geld lenen bij een bank, vrienden of familie, maar kiezen voor geld lenen bij onze pawnshop in Breda. U kunt bij ons contant geld lenen en binnen 24 uur het bedrag ontvangen. Als u een BKR-registratie heeft dan kunt u ook bij ons zonder problemen verpanden, dit kan vaak bij een bank niet. Wij stellen u geen vervelende vragen over de reden van de lening en hebben een snel en gemakkelijk proces. Bij verpanding gebruikt u de waarde van uw eigendom, hierdoor kijken wij niet naar uw financiële situatie. Heeft u een product met een waarde van minimaal 1000 euro, dan kunnen wij u helpen. 1000 euro is ook het minimale bedrag dat u kunt lenen.

Pawnshop Breda

Pawnshop Breda

Extra voordeel bij het verpanden van een voertuig bij onze pawnshop in Breda

Zoals u kunt lezen zijn er veel voordelen verbonden aan een product verpanden, maar een voertuig verpanden heeft extra voordelen. U kunt hoeft namelijk een voertuig niet bij onze pawnshop in Breda stallen tijdens de verpanding. Hierdoor kunt u het voertuig blijven gebruiken en alsnog geld lenen. U kunt de auto gebruiken om naar uw werk of met de camper op vakantie te gaan. Het heeft echter ook extra voordelen als u het voertuig wel bij ons stalt. Tijdens het stallen wordt het voertuig niet gebruikt. Hierdoor hoeft u geen autoverzekering te betalen, geen APK te vernieuwen en geen wegenbelasting te betalen. U hoeft dit niet zelf te regelen, maar wij doen dit voor u.

Zo kunt u geld lenen

Om geld te lenen kunt u een aanvraag indienen met de online tool. U hoeft slechts een aantal vragen in te vullen en dit kan in een paar minuten. Wij nemen hierna telefonisch met u contact op en doen u een bod. U hoeft onze pawnshop alleen te bezoeken als wij een deal hebben, hier ronden wij alles af.

Pawnshop Breda