Pawnshop Amsterdam

Dit kunt u bij onze pawnshop in Amsterdam verpanden

Bij verpanden gebruikt u een product als onderpand om geld te lenen. U verkoopt het product niet aan ons, wij stallen het slechts tijdelijk in onze pawnshop in Amsterdam. Afspraken over de voorwaarden maken wij samen. Bent u deze nagekomen, dan haalt u het product weer op. Hoeveel u kunt lenen hangt af van de waarde van het product, dit moet minimaal 1000 euro waard zijn. Wij hebben geen verdere eisen aan het product en vele eigendommen komen in aanmerking. Klanten komen vaak bij ons aan met voertuigen, elektronica, sieraden en kunst. Dit zijn slechts voorbeelden, de keuze is aan u.

Pawnshop Amsterdam

Pawnshop Amsterdam

Geld lenen bij een pawnshop in Amsterdam

Geld lenen door middel van verpanding is een snelle en gemakkelijk manier om contact geld te lenen. Bovendien hoeft u geen lastige processen door, zoals bij een bank, en u kunt ook geld lenen als u al een lening of een BKR-notering heeft. Het lenen van geld kan een laatste oplossing zijn als u geldproblemen heeft. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken en u kunt bij ons binnen 24 uur contant geld ontvangen. Ontvangt u het bedrag liever op uw rekening, dan kunnen wij het met een (spoed)overboeking overmaken.

Het verpanden van een voertuig

Bij verpanden is het gebruikelijk dat we het object stallen tijdens de lening. Veel mensen willen daarom geen voertuig verpanden, omdat ze het voertuig nog nodig hebben. Voor voertuigen hebben we een speciale regeling. U kunt het voertuig namelijk nog kunt gebruiken tijdens het verpanden. U kunt alsnog naar uw werk, boodschappen doen, of op vakantie. Heeft u het voertuig niet nodig tijdens de lening? Dan is het verstandig om het te stallen. Wij zorgen er dan voor dat u geen wegenbelasting en verzekering hoeft te betalen voor het voertuig. U kunt zodoende geld besparen en lenen, een goede manier om uw rekeningen te betalen.

Pawnshop Amsterdam