Pawnshop Amstelveen

Pawnshop Amstelveen

Wilt u tijdelijk geld lenen maar stapt u liever niet naar de bank? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij onze Pawnshop in Amstelveen kunt u altijd terecht, ongeacht uw situatie of financiële achtergrond. Een bank onderzoekt altijd van tevoren uw kredietwaardigheid, om zo te bepalen of u in aanmerking komt voor een lening. Dit doen wij niet. De enige belangrijke voorwaarde die wij hanteren, is dat het product dat u wenst te verkopen of verpanden minimaal 1000 euro waard is. Dat is alles. Wij doen niet moeilijk. Geen omslachtige, langdradige procedures.

Pawnshop Amstelveen

Pawnshop Amstelveen

De mogelijkheden bij de pawnshop in Amstelveen

Wanneer u tijdelijk geld nodig heeft, biedt onze Pawnshop in Amstelveen u de keuze uit twee verschillende mogelijkheden. Enerzijds kunt u ervoor kiezen om uw product aan ons te verkopen. Het door u aangeboden artikel wordt dan door een professionele taxateur op waarde geschat, om zo tot het juiste geldbedrag te komen. Anderzijds kunt u uw product ook aan ons verpanden. Dit houdt in dat uw product als onderpand dient voor een lening. Het grote voordeel van deze optie is dat u gewoon de eigenaar blijft. Na afloop van de looptermijn kunt u uw product weer ophalen. Welke optie u ook kiest, u ontvangt gegarandeerd binnen een werkdag uw geld!

De eenvoudige en snelle procedure

Of u uw product nu gaat verkopen of verpanden, wij werken hoe dan ook met een zeer eenvoudige en snelle procedure. Zo kunnen we u garanderen dat u binnen een werkdag het afgesproken geldbedrag ontvangt. Hoe het werkt? De eerste stap is het invullen van ons aanvraagformulier. Dit kunt u gemakkelijk online doen. Op basis van de door u ingevulde gegevens nemen wij contact met u op om een bod te doen. Gaat u akkoord? Dan bent u van harte welkom om ons pandhuis te bezoeken. Het contract kan dan getekend worden en u ontvangt direct uw geld!

Pawnshop Amstelveen