Patek Philippe verkopen

Hier kunt u heel snel uw Patek Philippe verkopen

Als u geld nodig heeft en u heeft een duur horloge liggen dat u niet meer gebruikt, dan kunt u bij ons de oplossing van uw probleem vinden. Bij ons kunt u bijvoorbeeld uw Patek Philippe verkopen tegen een heel goede prijs. Onze manier van werken wordt door ons al meer dan twintig jaar toegepast en heeft zich al heel vaak bewezen. Onze procedure is heel eenvoudig. U kunt het aanvraagformulier invullen dat u elders op deze site kunt vinden. Wij zullen vervolgens uw aanvraag in behandeling nemen en u zo snel mogelijk laten weten of wij uw horloge van u over kunnen nemen. Is dit het geval, dan brengen wij u per mail een bod uit.

Patek Phillipe verkopen

Patek Phillipe verkopen

Een Patek Philippe verkopen bij ons pandjeshuis betekent snel geld ontvangen

Als u bij ons uw Patek Philippe verkopen komt, dan kunt u er zeker van zijn dat u snel geld in ontvangst kunt nemen. Als wij u namelijk een bod uitbrengen en u accepteert dit bod, dan mag u naar ons pandjeshuis komen om de deal te sluiten. Is dit eenmaal gedaan, dan krijgt u uw geld meteen uitgekeerd. Dit kan contant plaatsvinden, maar ook middels een spoedoverschrijving via uw bank. In beide gevallen heeft u uw geld dus nog diezelfde dag beschikbaar. Zo snel komt u nergens aan geld en bovendien zit u bij ons nergens aan vast. Dien daarom vandaag een aanvraag in.

Heeft u meer geld nodig?

Als u meer geld nodig heeft dan u op basis van uw object bij ons kunt krijgen, dan kunt u ook een lening bij ons afsluiten. Deze lening sluit u af op basis van een ander kostbaar goed. Zolang u de lening nog niet heeft afbetaald, zijn wij de eigenaar van uw object. Is alles eenmaal afbetaald, dan krijgt u uw object weer terug. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Niesmann Bischoff verkopen