Particulier geld lenen crowdfunding

Tegenwoordig zijn er meerdere manieren om geld te lenen. Waar men vroeger al snel naar een bank ging, zijn er tegenwoordig meerdere opties. Een nog vrij nieuwe manier om geld te lenen is via crowdfunding. Deze vorm is echter al vrij populair. Het is bij crowdfunding gebruikelijk dat via een online platform particulieren het benodigde kapitaal financieren. Een mooi idee, maar particulier geld lenen crowdfunding heeft ook een aantal nadelen. Crowdfunding is een arbeidsintensief proces en het is maar de vraag of u het gewenste geld bij elkaar krijgt.

 

Verstandiger om te verpanden dan particulier geld lenen crowdfunding

Geld lenen via verpanding is een andere methode die steeds populairder wordt. In veel gevallen is het verstandiger om te verpanden dan particulier geld lenen via crowdfunding. Verpanden is mogelijk voor bedrijven en particulieren. Wanneer u bij ons leent dan wordt er niet gekeken naar uw inkomen en financiële situatie. Ook wordt er niet in het BKR-register gekeken, of levert een lening een registratie op. Bij crowdfunding gaat er een lange periode overheen voordat het bedrag bij elkaar is, als dat al lukt. U kunt bij ons veel sneller geld lenen. Dat kan al binnen een dag.

 

Zo kunt u bij ons lenen

Bij verpanding gebruikt u een eigendom als borg. Hiermee kunt u geld lenen. U kunt met het vragenformulier aangeven wat u wilt verpanden, hoeveel u wilt lenen en voor welke periode. Uw eigendom moet wel minimaal 1000 euro waard zijn. Leningen beginnen ook bij 1000 euro. Nadat wij uw aanvraag binnen hebben, bellen wij u op en doen u een bod. Heeft u het bod geaccepteerd, dan bezoekt u een van onze pandjeshuizen. Hier ontvangt u het bedrag van het bod en ronden wij de laatste stappen af. Het bedrag kunt in contanten ontvangen, maar kunnen wij ook met een spoedoverboeking overmaken. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Particulier geld lenen crowdfunding