Pandjeshuis Utrecht

Geld lenen via pandjeshuis Utrecht op een prettige manier

Contantgeldnodig.nl biedt zijn diensten aan door heel Nederland. Uw goederen aanbieden in ons pandjeshuis nabij Utrecht is dus ook een mogelijkheid. Via ons pandjeshuis in de omgeving van Utrecht kunt u een lening aangaan door goederen in onderpand te brengen. Het kan gaan om uiteenlopende zaken, zoals sieraden, scooters, motoren of caravans. Zowel kleine als grotere goederen kunt u verpanden in Utrecht. Het onderpand dient in ieder geval waardevol te zijn, dat wil zeggen een waarde van tenminste 1000 euro te hebben. Wanneer u weer in staat bent om uw onderpand op te komen halen, geven we deze weer aan u mee voor het afgesproken bedrag. We laten u graag kennismaken met onze aantrekkelijke diensten en persoonlijke service.

Online aanvraag indienen vanuit huis

Het gebruik maken van ons pandhuis is erg gemakkelijk. U kunt vanachter uw eigen computer een aanvraag indienen voor verpanden in Utrecht. Bezoek onze website en vul online het aanvraagformulier in. Het formulier bestaat uit slechts enkele vragen. De vragen hebben betrekking op het lenen van het geld en uw onderpand. Het formulier sluit u af met uw persoonlijke gegevens, welke wij strikt vertrouwelijk behandelen. Overigens is het invullen van het formulier nog geen overeenkomst. Aanvragen is geheel vrijblijvend. Er wordt pas een overeenkomst met u aangegaan wanneer u een handtekening heeft gezet onder de opgemaakte overeenkomst.

Geen controle BKR-registraties

Vergeet niet het formulier online te verzenden. Na ontvangst nemen we snel contact met u op. Al binnen 24 uur kunt u hierdoor over het geldbedrag beschikken. Dat maakt geld lenen middels een onderpand erg aantrekkelijk. Wij maken het graag voor iedereen mogelijk om te verpanden in Utrecht. We controleren daarom ook niet op BKR-registraties. Dit is voor ons niet van belang. Ook het lenen van geld bij ons levert u geen BKR-registratie op. Heeft u hier nog vragen over? Of wilt u weten of uw goederen ook geschikt zijn om geld mee te lenen? Neem contact met ons op, dan vertellen we het u graag.