Pandjeshuis Sittard

Heeft u kostbaarheden in of rondom huis en heeft u snel geld nodig? Dan kan gebruiken maken van een pandjeshuis in Sittard een betere optie zijn dan verkoop. Met het verpanden in Sittard blijft u namelijk gewoon eigenaar. Zo bent u uw goederen niet voorgoed kwijt en kunt u het gewoon weer op komen halen wanneer u weer ruimer in het geld zit. Gebruik maken van de diensten van ons pandjeshuis is laagdrempelig. Of dit nu uw eerste lening is of u elders ook al diverse leningen uit hebt staan, bij ons is elke klant welkom. In tegenstelling tot banken en andere instanties wijzen we uw aanvraag nooit af op basis van een BKR-registratie.

Direct uw goederen verpanden in Sittard?

Om te kunnen verpanden in Sittard bent u bij ons aan het juiste adres. U hoeft hiervoor niet eens uw huis te verlaten. Zelfs wanneer u onderweg bent kunt u een aanvraag voor verpanden in Sittard bij ons neerleggen. We introduceren u graag met onze online tool. Hier hoeft u enkel de gevraagde antwoorden te selecteren en vervolgens de aanvraag af te sluiten met uw persoonlijke gegevens. Vergeet niet op ‘vrijblijvend aanvragen’ te klikken. Nu komt uw aanvraag direct terecht bij ons pandjeshuis in Sittard.

Contante betaling of spoedbetaling

Het pandjeshuis in Sittard maakt gebruik van gerenommeerde koerslijsten om te bepalen hoeveel geld u ontvangt. Na het bepalen hiervan, nemen we dezelfde dag nog contact met u op. Mocht het bedrag u aanspreken u wilt uw goederen verpanden in Sittard, dan spreken we af hoe u het bedrag wilt ontvangen. Dat kan zowel contant als via spoedbetaling gebeuren. Wilt u ook goederen verpanden in Sittard, maar heeft u nog bepaalde vragen? Bel dan even met het bovenstaande telefoonnummer.