Pandjeshuis Nijmegen

Heeft u snel geld nodig? Dan biedt ons pandjeshuis in Nijmegen uitkomst. Bij ons kunt u terecht wanneer u een onderpand heeft met een waarde van tenminste 1000 euro. Het maakt niet uit om wat voor goederen het gaat. Of het nu een horloge is of onroerend goed, bij ons kunt u zowel kleine als grote goederen verpanden in Nijmegen. In principe komt iedereen in aanmerking om langs te komen bij ons pandjeshuis in Nijmegen. We houden geen rekening met BKR-registraties. Van ons krijgt u overigens ook geen BKR-registratie. Dat maakt het lenen van geld bij Contantgeldnodig.nl erg laagdrempelig.

Verpanden in Nijmegen werkt heel eenvoudig

Wilt u ook verpanden in Nijmegen, maar weet u niet zeker of u dit ook daadwerkelijk wilt? En vraagt u zich af wat u eigenlijk voor uw onderpand kunt krijgen? Maak dan gebruik van de optie om vrijblijvend een aanvraag te doen. Via onze website vindt u een handige tool, bestaande uit 3 vragen. Om eventueel gebruik te maken van ons pandjeshuis in Nijmegen, geeft u eerst aan hoeveel geld u nodig hebt. Dit bedrag kan variëren van 1000 euro tot meer dan 100.000 euro. Vervolgens geeft u aan hoe lang u gebruik wilt maken van ons pandjeshuis in Nijmegen. Bij ons kunt u al geld lenen vanaf slechts 1 tot 4 weken. Ook langer is uiteraard mogelijk, zelfs tot langer dan een jaar. Als laatste optie geeft u aan wat u via ons pandjeshuis in Nijmegen wilt verpanden.

Verstuur een vrijblijvende aanvraag

Vervolgens klikt u op ‘vrijblijvend aanvragen’. Nu komt u terecht bij een formulier die aansluit bij de goederen die u verpanden wilt. Zo dient u bijvoorbeeld bij het verpanden van een chalet aan te geven om wat voor soort bouw het gaat, of het volledig in uw eigendom is, of het op eigen grond staat en wat het bouwjaar is. Altijd hebt u de optie om opmerkingen en bijzonderheden toe te voegen in het daarvoor bestemde tekstvak. Al binnen 24 uur beschikt u over het bedrag, mits u akkoord gaat.