Pandjeshuis Leeuwarden

Verpanden is een erg eenvoudige manier om geld te lenen. In ons pandjeshuis in Leeuwarden ontvangt u voor uw onderpand direct geld. Het grote verschil met het verkopen van uw goederen, is dat u met verpanden in Leeuwarden altijd eigendom blijft van uw onderpand. Het is dus eigenlijk te zien als een ruil. Wij houden uw onderpand voor een bepaalde tijd bij ons en in ruil daarvoor ontvangt u een afgesproken bedrag. Bent u op enig moment weer in staat om uw onderpand op te komen halen in ons pandjeshuis in Leeuwarden? Dan kan dat altijd.

Verpanden in Leeuwarden start met de online tool

Praktisch iedereen heeft in zijn of haar leven wel een moment dat het even moeite kost om rekeningen te betalen. Dan is het fijn om zo snel mogelijk over geld te kunnen beschikken. Klopt u hiervoor aan bij ons pandjeshuis in Leeuwarden? Dan helpen we u direct. De enige voorwaarde is dat uw onderpand tenminste 1000 euro waard is. De waarde bepalen we doormiddel van gerenommeerde koerslijsten. Op de website van Contantgeldnodig.nl vindt u speciaal voor het verpanden in Leeuwarden een handige tool. Deze tool bestaat uit een paar stappen en kost u slechts een paar minuten van uw tijd.

We nemen vandaag nog contact met u op

Verpanden in Leeuwarden is al mogelijk vanaf een looptijd van slechts 1 week. Maar ook langer dan een jaar is een optie. In overleg is er veel mogelijk. Selecteer na het door te hebben gelopen van de stappen op ‘vrijblijvend aanvragen’. Uw aanvraag behandelen we dezelfde dag nog. We nemen snel contact met u op om te bespreken hoeveel geld we kunnen bieden. Gaat u hiermee akkoord? Dan zorgen we ervoor dat u het afgesproken bedrag contant in handen krijgt of via een spoedoverboeking op uw rekening wordt gestort. Meer informatie over verpanden vindt u op onze site. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.