Pandjeshuis Haarlem

Wanneer u in geldnood zit, helpt ons pandjeshuis in Haarlem u graag. Wij begrijpen dat het niet meer kunnen betalen van rekeningen erg vervelend is en daar zo snel mogelijk een oplossing voor moet komen. Daarom bieden we u ons pandjeshuis in Haarlem aan. We doen nooit een kredietcheck en daarnaast ontvangt u nooit een BKR-registratie. Om een lening af te kunnen sluiten bij ons, hebt u wel een onderpand nodig. Hieraan stellen we geen eisen, behalve dat het een waarde dient te hebben van tenminste 1000 euro. Of u nu een scooter, caravan, chalet, kunst of partijgoederen wilt verpanden in Haarlem, wij nemen alles aan.

Veilig verpanden in Haarlem

Om de waarde te bepalen van uw onderpand, maken we gebruik van gerenommeerde koerslijsten. Wanneer u akkoord gaat met het bedrag dat ons pandjeshuis in Haarlem u kan bieden, dan ontvangt u het geld nog dezelfde dag. U bepaalt of dit contant gebeurt of middels spoedoverboeking. Overigens kunt u op elk moment, wanneer u weer beschikt over geld om het onderpand terug te kopen, deze weer terugkrijgen. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat er over uw goederen wordt gewaakt. Er geldt altijd een streng toezicht op uw kostbaarheden.

Regel uw lening in een paar minuten

De waarde van het onderpand bepalen we aan de hand van algemeen geldende koerslijsten. Gebruik maken van onze diensten in ons pandjeshuis in Haarlem? Ontdek dan de tool op onze website om te weten te komen hoeveel geld we u kunnen verstrekken. U bent slechts een paar minuten verwijderd van het doen van een aanvraag. Overigens is dit helemaal gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast en kunt dus op elk moment afzien van verpanden in Haarlem. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons pandjeshuis in Haarlem.