Pandjeshuis Gent

Bij een online pandjeshuis in Gent verpanden

Veel mensen denken eerst aan een bank, of aan vrienden en familie als ze geld willen lenen. Wij hebben nog een alternatief. U kunt bij ons verpanden en dit is een gemakkelijke en snelle manier om geld te lenen. Daarmee kunt u de waarde van een product gebruiken voor een lening. U hoeft hierdoor geen lastige procedures door, zoals bij een bank. Wij hebben de stappen voor verpanden zo gemakkelijk en snel mogelijk gemaakt. U kunt uw aanvraag online naar ons pandjeshuis vanuit Gent sturen en hoeft ons alleen te bezoeken om alles af te ronden. Wij bewaren het product tijdens de lening. Als u de afspraken bent nagekomen, dan haalt u het product weer op. Afspraken maken wij altijd samen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Pandjeshuis Gent

Pandjeshuis Gent

Zo werkt verpanden

U kunt ons een aanvraag opsturen door de vragenlijst in te vullen. Geef aan wat u wilt verpanden, welk bedrag uw wilt lenen en de looptijd. U kiest zelf wat u gaat verpanden, zolang de waarde van het product 1000 euro, of meer is, dan kunt u het verpanden. Een aantal voorbeelden zijn scooters, A-merk elektronica, luxe horloges en sieraden. Een van onze experts neemt de aanvraag door en belt u daarna op. Wij bespreken de aanvraag en doen u een voorstel. U kunt op dit moment alles vragen wat onduidelijk is. Gaat u akkoord, dan bezoekt u een van onze locaties.

Een pandjeshuis vanuit Gent bezoeken

Wij hebben verschillende locaties en kunnen de locatie uitkiezen die u het beste uitkomt. We kunnen het dichtstbijzijnde pandjeshuis bij Gent uitkiezen. In het pandjeshuis tekent u het contract en ontvangt u het bedrag dat wij hebben afgesproken. Wij stallen hier het product dat u gaat verpanden en hier haalt u het weer op. Alle pandjeshuizen hebben zeer goede beveiliging. Wij zijn verantwoordelijk voor het product en u hoeft zich geen zorgen te maken.

Pandjeshuis Gent