Pandjeshuis Emmen

Maak gebruik van ons pandjeshuis in Emmen wanneer u snel en gratis geld lenen wilt. In tegenstelling tot andere instanties, krijgt u bij ons namelijk nooit te maken met een maandelijkse aflossing en hoge rentes. Ook is het doen van een aanvraag allesbehalve zenuwslopend, omdat u de zekerheid krijgt dat we u gegarandeerd kunnen helpen. De goederen die u wilt verpanden in Emmen dienen alleen tenminste 1000 euro waard te zijn. Geef aan hoeveel geld u nodig hebt en u weet binnen een dag of u aan deze voorwaarde voldoet. Bevalt het bedrag u? Dan krijgt u het afgesproken bedrag direct op uw rekening gestort of contant uitbetaald.

Verpanden in Emmen kan al vanaf 1 week

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Dat is het gelukkig niet. Het doen van een aanvraag is ook nog eens erg eenvoudig. Het maakt niet uit wat u bij ons wilt verpanden in Emmen. Zowel kleine als grote goederen accepteren wij. Van dure sieraden tot grote huizen, bij ons kunt u alles verpanden bij ons pandjeshuis in Emmen. Om te ontdekken of uw goederen aan deze eis voldoen, kunt u elk moment van de dag gebruik maken van onze online tool. Geef aan hoeveel geld u nodig hebt en hoe lang u uw bezitting in ons pandjeshuis in Emmen in onderpand wilt hebben. Dat kan al vanaf slechts 1 week, maar ook langer dan een jaar is mogelijk.

Het vrijblijvend doen van een aanvraag

Mocht het gaan om een vervoersmiddel die u aan wilt bieden bij ons pandjeshuis in Emmen, dan ontvangt u van ons een RDW vrijwaring. Dat zorgt ervoor dat u tijdelijk geen kosten in de vorm van belasting en verzekering betaalt. Het doen van een online aanvraag is overigens vrijblijvend. Ook na het versturen ervan zit u nergens aan vast. Pas wanneer er een overeenkomst is ondertekend, hebben we een deal. Heeft u hulp nodig? Maak dan gebruik van ons telefoonnummer.