Pandjeshuis Eindhoven

Kom naar ons pandjeshuis Eindhoven met uw waardevolle goederen

Ook in Brabant kunt u terecht voor verpanden van uw goederen. Brabanders zijn van harte welkom in ons pandjeshuis te Eindhoven. Om uw goederen aan te bieden maakt u gebruik van onze website. Op onze site vindt u een handig aanvraagformulier wanneer u wilt verpanden in Eindhoven. Het invullen wijst zich vanzelf. We stellen als enige eis dat uw goederen waardevol dienen te zijn. Dat betekent dat ze tenminste 1000 euro waard zijn. We bepalen niet alleen via algemeen geldende koerslijsten of uw goederen aan deze drempel voldoen, maar ook wat de daadwerkelijke waarde is van uw goederen. Aan de hand hiervan ontvangt u van het pandjeshuis in Eindhoven het afgesproken bedrag.

Iedereen kan bij ons geld lenen

Wanneer u elders geld leent, moet u doorgaans vaak een tijdje wachten tot u gebruik kunt maken van een lening. In andere gevallen wordt u getoetst wanneer u geld lenen wilt, zoals bij het BKR. In dit opzicht is ons pandjeshuis in Eindhoven een veel betere manier om geld te lenen. U beschikt in de eerste plaats al binnen 24 uur over het geld. Daarnaast toetsen wij niemand. Dat betekent dat iedereen in aanmerking komt voor verpanden in Eindhoven.

Verpanding is al mogelijk vanaf 1 week

Wilt u een geregistreerde auto of een ander voertuig aanbieden aan ons pandjeshuis in Eindhoven? Dan ontvangt u een vrijwaringsbewijs van ons gedurende de afgesproken periode. Het betekent dat u tijdelijk even geen wegenbelasting of kosten voor de autoverzekering betaalt. Zoals in het aanvraagformulier ook te zien is, kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Vanaf 1 week kunt u uw auto al verpanden in Eindhoven, maar ook langer dan 6 maanden is mogelijk. Wilt u meer weten over verpanden? Onze medewerkers verstrekken u graag meer informatie indien gewenst.