Pandjeshuis Dordrecht

Maak gebruik van de diensten van ons pandjeshuis Dordrecht wanneer u een lening nodig hebt. Wanneer u een lening aan wilt vragen bij een bank, krijgt u te maken met onderzoek naar een eventuele BKR-registratie. Het is goed mogelijk dat u op basis van dit onderzoek de lening wordt geweigerd. Daar doet Contantgeldnodig.nl niet aan. Wij zijn wat dat betreft erg laagdrempelig. Als enige voorwaarde stellen we dat u een onderpand aan dient te bieden met een waarde van tenminste 1000 euro. Denk hierbij aan een boot, sieraden, luxe goederen of zelfs winkelvoorraden.

Vrijblijvend aanvraag doen voor verpanden in Dordrecht

Het grote voordeel van het gebruik maken van ons pandjeshuis in Dordrecht is dat u binnen 24 uur over het geld beschikt. Gelijk na doen van een online aanvraag, zorgen wij ervoor dat we dezelfde dag nog contact met u opnemen. Omdat de aanvraag altijd vrijblijvend is, kunt u op elk moment afzien van het verpanden in Dordrecht. Het bedrag dat we kunnen bieden in ons pandjeshuis in Dordrecht wordt bepaald aan de hand van gerenommeerde koerslijsten. Gaat u akkoord met het bedrag dat we u kunnen bieden? Dan spreken we met u af of u het bedrag contant wilt ontvangen in ons pandjeshuis in Dordrecht of dat u liever een spoedoverboeking wilt.

Wat wilt u vandaag verpanden?

Om in aanmerking te komen voor het verpanden in Dordrecht kunt u onze online tool gebruiken. Hier geeft u aan hoeveel geld u nodig heeft, hoe lang u wilt verpanden in Dordrecht en natuurlijk wat u precies wilt verpanden. Uiteraard vragen we ook om uw persoonlijke gegevens, zodat we dezelfde dag nog contact met u kunnen opnemen. Wanneer u vragen heeft over onze werkwijze, neem dan contact op door te bellen via het telefoonnummer. Wij zijn u iedere werkdag graag van dienst.