Pandjeshuis Den Haag

Snel over geld beschikken via ons pandjeshuis Den Haag

Een pandjeshuis in Den Haag waarvoor u de deur niet uit hoeft? Dat is het geval bij Contantgeldnodig.nl wanneer u goederen wilt verpanden in Den Haag. We zijn werkzaam door heel Nederland. Verpanden houdt in dat u uw goederen bij ons onderbrengt en in ruil daarvoor geld ontvangt. Het geld dat u ontvangt is afhankelijk van de waarde van de goederen. Betreft het een bezitting met een waarde van 1000 euro of meer? Dan komt u bij ons pandjeshuis in Den Haag in aanmerking voor verpanding, ongeacht of u een BKR-registratie hebt.

Verpanden kan al vanaf 1 week

Op onze site vindt u een formulier om de eerste stap te zetten naar het verpanden. Het formulier bestaat uit enkele vragen, zoals wat u wilt verpanden, welk bedrag u nodig heeft en hoe lang u wilt verpanden in Den Haag. Aan de hand van algemeen geldende koerslijsten bepalen we het bedrag waarvoor u in aanmerking komt. Dat heeft dus te maken met de waarde van uw onderpand. Verpanding betreft doorgaans een tijdelijk iets. Al vanaf 1 tot 4 weken kunt u bij ons pandjeshuis in Den Haag terecht voor verpanding. Ook langer dan 6 maanden is een optie. In overleg is er veel mogelijk.

Vrijblijvende aanvraag

Wanneer we uw aanvraag hebben ontvangen, gaan we er gelijk mee aan de slag. Binnen 24 uur na uw aanvraag beschikt u over een geldbedrag, natuurlijk afhankelijk van het feit of u akkoord gaat het bedrag dat we u aanbieden. Een aanvraag is geheel vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast. Er is pas sprake van een overeenkomst wanneer er een handtekening is geplaatst. Hebt u vragen over verpanden in Den Haag? Of hebt u algemene vragen? Ook dan kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier of telefonisch contact met ons opnemen.