Pandjeshuis Breda

Breng uw waardevolle goederen onder bij ons pandjeshuis Breda

Het verpanden van goederen is mogelijk door heel Nederland, dus ook in Breda. Wanneer u interesse hebt in verpanden, kunt u terecht bij ons pandjeshuis in Breda. Ons pandjeshuis in Breda maakt het mogelijk om geld te lenen door uw goederen bij ons in onderpand te brengen. Geld lenen is voor iedereen een mogelijkheid, mits uw goederen een waarde hebben van in ieder geval 1000 euro. Hierbij kunt u denken aan paardentrailers, auto’s, campers of scooters. Maar ook kleinere goederen nemen wij graag van u aan, denk aan sieraden of laptops. Wanneer het een voer-of vaartuig betreft ontvangt u van ons een vrijwaring. U bent dan volgens de afgesproken periode vrijgesteld van betaalverplichtingen, zoals belastingen en verzekeringen.

We hechten grote waarde aan veiligheid op diverse fronten

Van groot belang is de manier waarop er met uw onderpand om wordt gegaan. Wij kunnen u verzekeren dat verpanden in Breda zeer veilig is. We maken onder andere gebruik van camera’s, waarmee we uw onderpand nauw in de gaten houden. Ook uw persoonsgegevens zijn bij ons in veilige handen. We gaan hier zeer discreet mee om. Om in aanmerking te komen voor verpanden middels ons pandjeshuis in Breda dient u alleen het online aanvraagformulier in te vullen. Er vindt op geen enkel moment een BKR-toetsing plaats. Ook ontvangt u van ons nooit een BKR-registratie.

Geld ontvangen op de manier die u het beste past

Wilt u uw goederen snel verpanden in Breda? Dat kan. Al binnen 24 uur na uw aanvraag kunt u over het afgesproken geldbedrag beschikken. We bieden u een tweetal opties aan: U ontvangt het geld via spoedoverboeking of u ontvangt het contant. Het voordeel van een spoedoverboeking is dat u gelijk middels internetbankieren eventuele rekeningen kunt betalen. Wanneer u het contant ontvangt en zelf stort, kan het een paar dagen duren voordat het geld is bijgeschreven op uw rekening. Kies ook voor verpanden in Breda via Contantgeldnodig.nl en maak kennis met onze uitstekende service.