Pandjeshuis België

Verpanden bij een Nederlands pandjeshuis vanuit België

Als u niet meer weet hoe u uw rekeningen moet betalen, dan kan geld lenen door te verpanden uitkomst bieden. Het is verstandig om rekeningen op tijd te betalen, anders kunt u hoge boetes ontvangen. Verpanden is gemakkelijk en bij ons kunt u al binnen 24 uur geld lenen. Wij hebben het proces voor verpanden zo gemakkelijk mogelijk gemaakt en wij voeren geen financiële controles uit. U kunt veel thuis online regelen met uw pc, tablet, laptop, of smartphone. U kunt ook verpanden bij ons online pandjeshuis vanuit België.

Pandjeshuis België

Pandjeshuis België

Dit zijn de stappen om bij ons geld te lenen

Producten met een waarde van 1000 euro of meer zijn geschikt om te verpanden. Wat voor soort product maakt ons niet uit, dit kunt u zelf kiezen. Veel klanten gebruiken luxe horloges, juwelen, A-merk elektronica en voertuigen. Dit zijn enkel voorbeelden. U kunt een aanvraag opsturen door de tool op de website te gebruiken. U geeft aan hoeveel u wilt lenen, welke looptijd en welk product u wilt verpanden. Wij bellen u binnen 24 uur na ontvangst op. Samen controleren wij uw aanvraag en hierna doen wij u een voorstel. Als u akkoord gaat, dan bezoekt u een van onze pandjeshuizen.

Verschillende pandjeshuizen nabij België

Wij hebben verschillende pandjeshuizen vlak over de grens, bijvoorbeeld in Sittard en Breda. Welk pandjeshuis vanuit België het gemakkelijkst te bereiken is, hangt van uw locatie af. Wij geven van te voren aan u door wat u mee moet nemen om de deal af te ronden. In het pandjeshuis zet u uw handtekening onder het contract en geeft u ons het product dat u gaat verpanden. Het bedrag dat u gaat lenen kunt u contant meenemen. Wij slaan het product op tijdens de looptijd van de lening. Afspraken over een terugbetalen maken wij samen. Zodra u de afspraken bent nagekomen, dan kunt u het product ophalen in hetzelfde pandjeshuis.

Pandjeshuis België