Pandhuis Zuid-Holland

U bent altijd welkom in ons pandhuis in Zuid-Holland

Mocht u momenteel op zoek zijn naar mogelijkheden om geld te lenen, dan kunt u bij ons altijd terecht. Wij staan altijd voor u klaar om u geld te lenen op basis van de verpanding van een waardevol object. Wij nemen alles aan wat van waarde is. Daarmee bedoelen wij dat u bij ons een object kunt verpanden wanneer deze nog minimaal een waarde heeft van duizend euro. Twijfelt u of uw object dit waard is? Geen zorgen. Wanneer u bij ons een aanvraag indient via de tool die u elders op deze site kunt vinden, zullen wij aan de hand van actuele koerslijsten bekijken wat uw object waard is. Voldoet deze aan onze eisen, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Accepteert u dit bod, dan kunt u naar ons pandhuis in Zuid-Holland komen om de contracten in orde te maken.

Pandhuis Zuid-Holland

Pandhuis Zuid-Holland

U krijgt uw geld meteen uitgekeerd in ons pandhuis in Zuid-Holland

Het grote voordeel van het afsluiten van een lening bij ons pandhuis in Zuid-Holland, is dat u uw geld meteen kunt ontvangen. Wanneer wij namelijk eenmaal de contracten in orde hebben gemaakt, kunt u ervoor kiezen om uw geld contant of middels een spoedoverschrijving op uw bankrekening wilt ontvangen. Hoe dan ook zorgen wij dat u uw geld dezelfde dag nog beschikbaar heeft zodat u uw schulden kunt aflossen. Zo eenvoudig was geld lenen nog nooit.

Schuld afbetaald? Dan krijgt u uw object weer terug

Als u bij ons een lening afsluit, stellen wij vast wanneer u deze weer afbetaald moet hebben. Wanneer u uw lening binnen deze periode heeft afgelost, krijgt u uw onderpand weer terug. Wilt u daarom graag geld bij ons lenen, vul dan snel het aanvraagformulier in. Wij zullen deze zo snel mogelijk verwerken en u laten weten of wij u van dienst kunnen zijn. Heeft u nog vragen? Stel ze ons dan gerust.

Pandhuis Zuid-Holland