Pandhuis Utrecht

Heeft u geld nodig? Wij helpen u in ons pandhuis in Utrecht

Als u om geld verlegen zit en niet naar de bank wilt of kunt gaan, kunnen wij u altijd aan een lening helpen. Bij ons kunt u namelijk onder zeer gunstige voorwaarden goederen komen verpanden. Het principe is heel eenvoudig. Als u iets heeft dat een minimale waarde van duizend euro heeft, kunnen wij u helpen. U staat dit object aan ons af en wij keren u geld uit. Vervolgens krijgt u een bepaalde periode de tijd om de lening af te lossen. Is dit gedaan, dan kunt u naar ons pandhuis in Utrecht terugkeren om uw object weer te komen afhalen. Lenen kan bijna niet eenvoudiger.

Pandhuis Utrecht

Pandhuis Utrecht

Kom naar ons pandhuis in Utrecht om uw geld op te halen

Wanneer u een lening bij ons wilt afsluiten, dan kunt u een aanvraag indienen via de tool die u elders op deze site kunt vinden. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en u een bod uitbrengen wanneer wij u van dienst kunnen zijn. U krijgt dan een uitnodiging om naar ons pandhuis in Utrecht te komen om de contracten in orde te maken. Als u deze contracten ondertekend heeft, krijgt u uw geld meteen uitgekeerd. Dit kan middels een overschrijving via de bank, of middels contante uitbetaling. Het is maar net wat u het liefste heeft.

U kunt ook uw camper bij ons belenen

Wanneer u veel geld nodig heeft, kunt u ook uw camper bij ons verpanden. Deze zal door ons nooit worden ingenomen. Wij worden enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw voertuig. Zo kunt u dus gewoon op vakantie gaan op het moment dat u bij ons een lening heeft lopen. Heeft u de lening afbetaald, dan wijzigen wij de contracten weer en wordt u weer de eigenaar van uw camper. Meer weten? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Pandhuis Utrecht