Pandhuis Schaarbeek

Verpanden bij een online pandhuis vanuit Schaarbeek

Als u wilt verpanden bij een online pandhuis vanuit Schaarbeek, dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn een online pandjeshuis, daardoor kunt u veel zelf online regelen. Wij hebben een handige tool op de website waarmee u een aanvraag opstuurt. U hoeft hiervoor enkel een aantal belangrijke, maar simpele vragen voor te beantwoorden. Wij willen graag weten hoeveel u wilt lenen, welke looptijd u wilt en welk product u wilt verpanden. U heeft slechts een aantal minuten nodig om een aanvraag in te vullen. Na het invullen van een aanvraag hebben wij nog geen overeenkomst, een aanvraag is namelijk vrijblijvend. Wanneer wij de aanvraag hebben ontvangen, dan nemen wij binnen een werkdag contact met u op. Over de telefoon bespreken wij uw aanvraag en doen wij u ons beste bod.

Pandhuis Schaarbeek

Pandhuis Schaarbeek

Een pandhuis vanuit Schaarbeek bezoeken

Als u akkoord gaat met ons bod, dan maken wij een afspraak om een van onze pandjeshuizen te bezoeken. U hoeft alleen een pandhuis vanuit Schaarbeek te bezoeken als u een deal heeft. Wij hebben verschillende pandhuizen dicht bij de grens, zoals in Breda, Eindhoven en Sittard. In het pandhuis ondertekenen wij de overeenkomst en ontvangt u het bedrag dat wij hebben afgesproken.Wij beveiligen uw eigendom de gehele dag en wij zijn hier verantwoordelijk voor. Als u de afspraken bent nagekomen, dan haalt u achteraf uw eigendom hier weer op.

Neem bij vragen contact met ons op

Het verpanden van een artikel kan een lastige stap zijn, vooral als u dit voor de eerste keer doet. Wellicht weet u niet precies hoe verpanden werkt en hoe u uw eigendom weer terug kunt krijgen. Daarom kunt u op deze website veel informatie vinden over verpanden. Heeft u toch nog vragen, dan staan onze medewerkers van maandag tot en met zaterdag klaar om u te helpen. U kunt ons ook altijd een email sturen, of een bericht sturen via het contactformulier.

Pandhuis Schaarbeek