Pandhuis Noord-Holland

Pandhuis Noord-Holland: lening afsluiten zonder risico

Voorkom periodes waar u tijdelijk krap bij kas zit. Wij snappen dat dit behoorlijke financiële uitdagingen zijn. Het afsluiten van een pandlening kan wellicht een oplossing bieden. Dit houdt in dat u geldbedragen kunt lenen in ruil voor een persoonlijk goed van meer dan €1000,-. Wilt u meer weten? Bezoek pandhuis Noord-Holland voor de mogelijkheden. U kunt onze vestigingen vinden in Amsterdam en Haarlem. Hier kunt u pandleningen afsluiten zonder risico. Zo controleren wij geen BKR registraties en zijn uw aanvragen vrijblijvend. U zit nooit vast aan een contract waar u niet akkoord mee gaat. Vraag naar onze voorwaarden voor het afsluiten van pandleningen.

Pandhuis Noord-Holland

Pandhuis Noord-Holland

Betrouwbaar verpanden bij pandhuis Noord-Holland

In onze dienstverlening hechten we waarde aan servicegerichtheid en betrouwbaarheid. Bent u benieuwd hoe wij deze waarden waarborgen? Onze gespecialiseerde adviseurs voorzien u graag van de juiste informatie. Wilt u graag weten wat voor persoonlijke eigendommen u kunt verpanden? Bij onze pandhuizen is het mogelijk om diverse goederen te stallen. Zo kunt u voer- en vaartuigen verpanden zoals auto’s, motoren, campers en boten. Natuurlijk, zult u vast vragen hebben over de veiligheid van uw goederen. Op dit gebied staan wij u al te graag te woord. Al onze pandhuizen zijn voorzien van beveiligingscamera’s die goederen nauwlettend in de gaten houden. Discreet omgaan met persoonlijke gegevens en eigendommen is voor ons belangrijk.

RDW vrijwaring voor onnodige kosten

U heeft besloten om tijdelijk uw auto of boot bij ons te stallen. Bij het verpanden van voer- en vaartuigen krijgt u gedurende de lening een RDW vrijwaringsbewijs van ons. Hiermee bent u vrijgesteld van alle financiële verplichtingen die bij uw voer- en vaartuig horen. Denkt u hier aan autoverzekeringen en belastingen. U kunt al een lening afsluiten vanaf één week tot langer dan zes maanden. Heeft u nog vragen over het RDW vrijwaringsbewijs? Bezoek pandhuis Noord-Holland op werkdagen of neem telefonisch met ons op.

Pandhuis Noord-Holland