Pandhuis Namen

Verpanden vanuit een online pandhuis vanuit Namen

Verpanden bij een online pandhuis vanuit Namen is een goede en snelle manier om geld te lenen. Wij stellen geen lastige vragen zoals bij een bank, en ons proces is snel en gemakkelijk. Als u liever geen geld leent bij bekenden en familieleden, dan kunt u bij ons terecht. Geld lenen van iemand die u kent kan een relatie verstoren. Deze mensen willen vaak weten waarvoor u geld wilt lenen en kunnen op een vervelende manier aandringen dat u moet terugbetalen.

Pandhuis Namen

Pandhuis Namen

Uw spullen bij ons verpanden

Bij ons kiest u altijd zelf waarvoor u geld leent en u hoeft ons niet te vertellen waarvoor dat is. U bepaalt ook zelf wat u gaat verpanden. Wij hebben als enige voorwaarde dat u eigendom minimaal 1000 euro waard is, u kunt namelijk ook vanaf 1000 euro lenen. Een aanvraag voor een lening kunt u via onze vragenlijst opsturen. Wij ontvangen de aanvraag digitaal en bekijken de aanvraag direct. Zodoende kunnen wij u al een bod doen binnen een werkdag. Wij bellen het telefoonnummer op dat u heeft achtergelaten en leggen u de laatste stappen van verpanden uit. Als u het eens bent met ons bod, dan maken wij een afspraak om een van onze pandjeshuizen te bezoeken.

Een pandhuis vanuit Namen bezoeken

Wij snappen dat het tijd kost om een pandhuis vanuit Namen te bezoeken. Daarom hoeft u ons alleen te bezoeken om een deal af te ronden en om achteraf uw eigendom op te halen. Tijdens het afronden van de deal tekenen wij het contract, nemen wij tijdelijk uw eigendom in ontvangst en ontvangt u contant het bedrag dat wij hebben afgesproken. Wij leggen u hier nogmaals uit wat de afspraken zijn, zodat alles duidelijk is. U kunt altijd uw eigendom achteraf weer ophalen als u de afspraken bent nagekomen. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat uw eigendom veilig bij ons is opgeborgen.

Pandhuis Namen