Pandhuis Limburg

U bent welkom in ons pandhuis in Limburg

Mocht u op zoek zijn naar manieren om snel geld te kunnen lenen, dan kunnen wij veel voor u betekenen. Bij ons kunt u namelijk spullen komen verpanden. Wij kunnen u meteen geld uitkeren zodat u uw schuldeisers snel tegemoet kunt komen. Het enige wat u hoeft te doen, is een aanvraag in te dienen via de tool die u elders op deze site kunt vinden. Daarna nodigen u vervolgens graag uit om naar ons pandhuis in Limburg te komen wanneer wij u kunnen voorzien van een lening. Wij kunnen u al helpen wanneer u een object kunt verpanden dat meer dan duizend euro waard is. Wij zullen de dagwaarde van uw object aan de hand van actuele koerslijsten vaststellen, zodat u altijd het maximale kunt lenen.

Pandhuis Limburg

Pandhuis Limburg

Kom de contracten tekenen in ons pandhuis in Limburg

Wanneer u bij ons een aanvraag indient, zullen wij er alles doen om deze zo spoedig mogelijk te verwerken. Als wij u een bod uitbrengen en u accepteert dit bod, dan mag u naar ons pandhuis in Limburg komen om de contracten te ondertekenen. Als het papierwerk eenmaal in orde is gemaakt, kunt u uw geld meteen ontvangen. U kunt ervoor kiezen om dit contant te ontvangen of middels een spoedoverschrijving op uw bankrekening. In beide gevallen heeft u uw geld nog diezelfde dag beschikbaar.

U kunt ook auto’s en huizen bij ons verpanden

Wanneer u veel geld wilt lenen, kunt u ook auto’s en huizen bij ons komen verpanden. Wij hanteren de regel dat wij deze objecten niet zullen innemen wanneer u deze bij ons wilt verpanden. U kunt dus gewoon gebruik blijven maken van deze objecten zolang u bij ons een lening heeft openstaan. Heeft u de lening afgelost, dan zullen wij de papieren weer in orde maken en wordt u weer de rechtmatige eigenaar. Geld lenen was nog nooit zo eenvoudig te regelen.

Pandhuis Limburg