Pandhuis Groningen

Kom eens langs bij ons pandhuis in Groningen

Het overkomt ons allemaal wel eens dat we geld nodig hebben op het moment dat onze bankrekening leeg is. Gelukkig hoeft dat niet te betekenen dat u zonder geld hoeft te zitten. U kunt namelijk altijd geld komen lenen bij ons pandhuis in Groningen. Dit kan heel eenvoudig gerealiseerd worden. U kunt elders op deze site een handige tool vinden waarmee u een aanvraag bij ons kunt indienen. Wij horen graag van u hoeveel u wilt lenen en voor welke periode. Ook willen wij graag weten wat u bij ons wilt komen verpanden. Wij zullen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en u snel laten weten of wij u kunnen helpen.

Pandhuis Almere

Pandhuis Almere

Wat kunt u bij ons pandhuis in Groningen verpanden?

Als u geld nodig heeft, kunt u bij ons goederen komen belenen. Wij hanteren daarbij de regel dat alles dat een waarde heeft van meer dan duizend euro, door ons wordt aangenomen als onderpand. Dit betekent dat wij kunst, elektronica, sieraden of wat dan ook maar aannemen. Ook grotere objecten zijn van harte welkom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan auto’s, caravans en campers. Zolang deze objecten aan onze eisen voldoen, kunnen wij u er een lening voor verstrekken. Wij hopen uw aanvraag daarom snel tegemoet te mogen zien.

U krijgt uw geld meteen uitgekeerd

Wanneer u het bod accepteert dat wij u uitbrengen, dan mag u naar ons pandhuis in Groningen komen. Hier zullen wij de contracten met u in orde maken. Daarin leggen wij vast hoeveel geld u kunt lenen en hoe lang u er over mag doen om het terug te betalen. Als u dit eenmaal gedaan heeft, krijgt u uw object weer terug. U kunt uw geld, na het tekenen van de contracten, meteen uitgekeerd krijgen. Dit kan contant, maar ook via een spoedoverschrijving via de bank. Heeft u nog vragen? Wij staan u graag te woord.

Pandhuis Groningen