Pandhuis Friesland

U kunt goederen verpanden in ons pandhuis in Friesland

Als u graag een lening wilt afsluiten, maar u heeft geen zin in de lange procedures die banken moeten volgen om u een lening te kunnen verstrekken, dan hebben wij goed nieuws. Bij ons kunt u namelijk heel snel geld lenen onder zeer gunstige voorwaarden. Wij werken op basis van verpanding. Dat houdt in dat u bij ons een waardevol object inlevert en op basis van dit object verstrekken wij u een lening. U kunt bijvoorbeeld kunst bij ons inleveren. Als dit nog een minimale waarde heeft van duizend euro, kunt u bij ons terecht. Wij zullen de waarde van het object taxeren en u vervolgens een bod uitbrengen als wij u kunnen helpen. Accepteert u ons bod, dan mag u naar ons pandhuis in Friesland komen om de contracten te tekenen en om het geld in ontvangst te nemen.

Pandhuis Friesland

Pandhuis Friesand

U krijgt uw geld meteen overhandigd in ons pandhuis in Friesland

Als u naar ons pandhuis in Friesland komt om de contracten in orde te maken, zullen wij met u vastleggen wanneer u de lening weer aan ons wilt afbetalen. Als wij hierover een besluit hebben gemaakt, kunt u de contracten tekenen en vervolgens krijgt u uw geld meteen uitgekeerd. U kunt kiezen om uw geld nog diezelfde dag op uw bankrekening gestort te krijgen, of om uw geld contant te ontvangen. In beide gevallen heeft u uw geld dus meteen beschikbaar om het te besteden.

Wij nemen alles van waarde aan

Als u veel geld nodig heeft, is het goed om te weten dat u werkelijk alles bij ons kunt verpanden. Denk hierbij aan sieraden, elektronica, maar ook auto’s, caravans en zelfs huizen. Voor die laatsten geldt dat u deze niet bij ons hoeft in te leveren. Gedurende de tijd dat u een lening bij ons heeft lopen, kunt u gewoon gebruik blijven maken van deze objecten. Eenvoudiger kan niet.

Pandhuis Friesland