Pandhuis Drenthe

U bent welkom in ons pandhuis in Drenthe

Als u geld nodig heeft, kunt u naar een bank om daar een lening af te sluiten, maar als u uw geld snel wilt ontvangen, kunt u ook andere manieren proberen. Bij ons kunt u goederen verpanden in ons pandhuis in Drenthe. Dit betekent dat u bij ons een object van waarde als onderpand afgeeft voor de lening die wij u kunnen verstrekken. Vervolgens zullen wij met u een periode bepalen waarin u de lening weer terugbetaalt. Is dit eenmaal gedaan, dan geven wij u aan het eind van de rit uw object weer terug. Geld lenen was nog nooit zo eenvoudig.

Pandhuis Drenthe

Pandhuis Drenthe

Accepteert u ons bod? Kom dan naar ons pandhuis in Drenthe

Als u bij ons een lening wilt aanvragen, kunt u een aanvraag bij ons indienen. U kunt dit doen via de tool die u elders op deze site kunt vinden. Hierin kunt u aangeven hoeveel geld u nodig heeft, binnen welke periode u dit geld terug wilt betalen en wat u bij ons wilt verpanden. Wij verwerken uw aanvraag zo spoedig mogelijk. Wij zullen aan de hand van actuele koerslijsten vaststellen of uw object nog minimaal duizend euro waard is. Is dit het geval, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Accepteert u dit bod, dan mag u naar ons pandhuis in Drenthe komen om de contracten in orde te maken en om het geld daarna in ontvangst te nemen.

U kunt zoveel verpanden als u nodig heeft

Het kan gebeuren dat u meer geld nodig heeft dan u op basis van een object bij ons aan geld kunt lenen. Het is in dat geval goed om te weten dat u meerdere goederen bij ons kunt belenen. Wij nemen namelijk alles aan wat van waarde is. Denk hierbij aan sieraden, elektronica, maar ook auto’s, campers en zelfs huizen. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan even contact op.

Pandhuis Drenthe