Pandhuis Brugge

Gemakkelijk online bij een pandhuis in Brugge verpanden

Als u een product of producten bezit met een waarde van minimaal 1000 euro, dan kunt u bij ons verpanden in ruil voor contact geld. Het type product maakt niet uit, zolang wij de waarde maar kunnen inschatten. U kunt denken aan sieraden, kunst, voertuigen en elektronica. Het proces voor verpanden bij een online pandhuis vanuit Brugge hebben wij zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. U kunt de aanvraag thuis invullen en wij ontvangen dit digitaal. Het invullende van een aanvraag duurt niet lang, dit kunt u in een aantal minuten doen.

Pandhuis Almere

Pandhuis Brugge

Ook een pandhuis bij Brugge in de buurt

Wij zullen uw aanvraag bekijken en nemen hierna contact met u op via de telefoon. Wij kunnen op dit moment eventuele vragen beantwoorden en doen u een voorstel. Bent u het niet met het voorstel eens, dan hoeft u dit niet te accepteren. Gaat u akkoord, dan plannen wij een bezoek aan een van onze pandjeshuizen. Wij hebben verschillende pandjeshuizen vlak over de grens en ook een pandhuis bij Brugge in de buurt. U hoeft ons niet onnodig te bezoeken, want u weet dat u een deal heeft. In het pandhuis ronden wij de laatste stappen van verpanden af. U draagt uw eigendom aan ons over en na het ondertekenen van de overeenkomst ontvangt u het bedrag.

Uw eigendom is veilig bij ons

In de overeenkomst staan de afspraken die u maar ook wijzelf moeten nakomen. Wij maken altijd duidelijke en haalbare afspraken over het terugbetalen van de lening. U kunt tijdens het lenen altijd contact met ons opnemen om vragen over het terugbetalen. Als u de afspraken bent nagekomen, dan kunt u altijd uw eigendom weer ophalen bij het pandhuis. In de tussentijd hebben we uw eigendom veilig opgeborgen. Wij zijn in deze periode verantwoordelijk voor uw bezit en nemen dit uiterst serieus. Onze pandjeshuizen hebben dag en nacht beveiliging.

Pandhuis Brugge