Pandhuis Apeldoorn

U kunt eenvoudig geld lenen in ons pandhuis in Apeldoorn

Geld lenen via de bank kan heel wat voeten in de aarde hebben. Vandaar dat het goed is om te weten dat u ook naar ons pandhuis in Apeldoorn kunt komen wanneer u op korte termijn geld nodig heeft. Bij ons kunt u namelijk waardevolle goederen verpanden. Wanneer deze een waarde hebben van minimaal duizend euro, nemen wij ze aan als onderpand. Wij zullen aan de hand van actuele koerslijsten de waarde van uw object bepalen en vervolgens een bod uitbrengen. Als u dit bod accepteert, kunt u uw geld meteen in ontvangst nemen. Zo heeft u het gewenste bedrag vandaag nog beschikbaar.

Pandhuis Apeldoorn

Pandhuis Apeldoorn

U kunt ook uw auto belenen bij ons pandhuis in Apeldoorn

Als u een groot bedrag nodig heeft, kunt u bij ons ook uw auto belenen. Wij accepteren namelijk alles wat van waarde is. Mocht u bang zijn dat u uw wagen bij ons achter moet laten, dan kunnen wij u geruststellen. U kunt uw wagen, na het ondertekenen van de contracten, gewoon weer mee naar huis nemen. Zo kunt u dus gewoon gebruik blijven maken van uw wagen op het moment dat u bij ons een lening heeft lopen. In de contracten die wij in ons pandhuis in Apeldoorn tekenen, zullen wij namelijk contractueel vastleggen dat wij de nieuwe eigenaar van uw auto zijn. U blijft dit echter in praktijk.

Vul vandaag nog de handige tool in

Elders op deze site kunt u een handige tool vinden waarmee u een lening kunt aanvragen. Wij willen graag van u weten hoeveel u wilt lenen, voor welke tijd en wat u kunt inbrengen. Wij zullen dan uw aanvraag in behandeling nemen en u zo snel mogelijk laten weten of wij u kunnen helpen. Geld lenen ging zelden zo eenvoudig en zo snel. Mocht u nog vragen hebben over onze manier van werken, dan kunt u ons altijd vragen.

Pandhuis Apeldoorn