Pandhuis Amersfoort

Eenvoudig spullen verpanden in ons pandhuis in Amersfoort

Als u geld nodig heeft, maar niet de tijd heeft om lang met de bank in gesprek te gaan, dan kunt u bij ons goederen belenen. Wij nemen alles aan dat een waarde heeft van minimaal duizend euro. U kunt een aanvraag indienen via onze site. Hier vindt u een handige tool waarmee u kunt bekijken hoeveel u kunt lenen en gedurende welke looptijd. Aan de hand van actuele koerslijsten zullen wij de dagwaarde van uw object vaststellen. Voldoet dit aan onze eisen, dan kunnen wij u van dienst zijn. U kunt dan een bod van ons verwachten en wanneer u dit bod accepteert, mag u naar ons pandhuis in Amersfoort komen. Hier zullen wij meteen de papieren met u in orde maken.

Pandhuis Amersfoort

Pandhuis Amersfoort

U bent altijd welkom in ons pandhuis in Amersfoort

Geld lenen hoeft niet moeilijk te zijn. Wij verwerken uw aanvraag zo spoedig mogelijk. In ons pandhuis in Amersfoort zullen wij de contracten met u in orde maken. Wanneer u uw auto bij ons beleent, is het goed om te weten dat u deze niet bij ons hoeft achter te laten. Wij worden enkel contractueel de nieuwe eigenaar van uw wagen. Hetzelfde geldt voor uw caravan of boot. Dit maakt deze manier van lenen heel interessant voor mensen die een eigen bedrijf hebben en hun wagen bijvoorbeeld niet kunnen missen.

Heeft u nog vragen?

Wij hopen dat wij u een duidelijk beeld hebben kunnen schetsen van onze mogelijkheden. Wilt u een aanvraag bij ons indienen dan kunt u dit doen via de tool die u elders op deze pagina kunt vinden. Als u vragen heeft, kunt u ons altijd een mailtje sturen.

Pandhuis Amersfoort