Nieuwe iPhone verkopen

Hier kunt u een nieuwe iPhone verkopen

Heeft u onlangs een nieuwe telefoon van Apple gekocht, maar bent u er niet tevreden over? Dan kunt u bij ons uw nieuwe iPhone verkopen. Wij nemen deze telefoon namelijk graag van u over. We willen u graag op het hart drukken dat wij er altijd alles aan doen om u een goede prijs te bieden voor uw telefoon. Wij werken daarom altijd met actuele koerslijsten om ervoor te zorgen dat u altijd een marktconforme prijs ontvangt voor uw telefoon. Zo sluit u altijd een haarscherpe deal. Dat doen wij al meer dan twintig jaar en wij zijn daarom ook een zeer betrouwbare partner wanneer het gaat over snel geld verkrijgen.

nieuwe iphone verkopen

nieuwe iphone verkopen

Een nieuwe iPhone verkopen kan zo geregeld zijn

Waarom zou u heel veel moeite doen om een koper te vinden wanneer u graag een nieuwe iPhone verkopen wil? Bij ons krijgt u altijd een goede prijs en wij helpen u bovendien heel snel. U kunt het aanvraagformulier invullen dat u elders op deze site vindt en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen. Wij laten u dan per mail weten wat wij u bieden voor uw telefoon. Accepteert u ons bod, dan mag u meteen naar ons pandjeshuis komen om de deal af te sluiten. Wij keren u vervolgens het geld contant uit, maar u kunt ook kiezen om het via een spoedoverschrijving op uw rekening gestort te krijgen. Wij hopen uw aanvraag snel tegemoet te mogen zien.

U kunt uw telefoon ook belenen

Wanneer u uw telefoon niet kunt missen, kunt u deze ook bij ons belenen. Dat houdt in dat u op basis van uw telefoon een lening bij ons afsluit. U heeft vervolgens een bepaalde periode de tijd om uw lening af te lossen. Is dit achter de rug, dan krijgt u uw telefoon weer terug. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan even contact op.

Motorboot verkopen