Knaus verkopen

U kunt hier deze week nog uw Knaus verkopen

Als u niet meer van plan bent om te gaan kamperen, dan kunt u bij ons eenvoudig uw Knaus verkopen. Heel veel mensen proberen van hun camper af te komen door hem op Marktplaats te zetten, maar hier moet u vaak lang naar een serieuze koper zoeken. Bovendien krijgt u uiteindelijk vaak een laag bedrag aangeboden voor uw voertuig. Vandaar dat wij u willen uitnodigen om bij ons een aanvraag in te dienen. Wij doen er alles aan om deze zo spoedig mogelijk te verwerken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Als wij u kunnen helpen, vertellen we u welk bod wij u uitbrengen. Uiteraard staat het u vrij om dit bod te weigeren.

Knaus verkopen

Knaus verkopen

Een Knaus verkopen voor een goede prijs?

Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij gaan kijken wat de dagwaarde van uw voertuig is. Wij doen dit altijd op basis van actuele koerslijsten. Zo krijgt u dus altijd een goede prijs betaald. Wij zijn een betrouwbare partner en het is dus ook niet voor niets dat wij al meer dan twintig jaar deze unieke formule kunnen hanteren. Wij zorgen er graag voor dat u uw geld snel kunt ontvangen. U kunt dit geld krijgen zoals u het graag wilt, dat wil zeggen, in contanten of via uw bankrekening.

Verpanden behoort ook tot de mogelijkheid

Als u uw object niet graag wilt verkopen, kunt u deze nog steeds bij ons aanbieden om er geld mee te realiseren. U kunt uw voertuig namelijk ook bij ons verpanden. Het fijne is dat u vervolgens gewoon op vakantie kunt gaan aangezien wij uw voertuig nooit zullen innemen. Zo hoeft u dus niet bang te zijn dat uw vakantie in gevaar komt wanneer u bij ons een lening heeft lopen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Knaus verkopen