Jacht verkopen

Wilt u voor een goede prijs uw jacht verkopen?

Heeft u een groot jacht liggen, maar bent u niet meer van plan om er met deze boot op uit te gaan? Dan kunt u bij ons uw jacht verkopen. Wij nemen deze graag van u over. Wij kopen al meer dan twintig jaar waardevolle goederen op en wij nodigen u uit om een keer te kijken of u ook met ons in zee zou willen gaan. We bieden u altijd een goede prijs voor uw jacht. Het enige wat u hoeft te doen, is een aanvraag indienen via het formulier dat u elders op deze site kunt vinden. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om u zo snel mogelijk te laten weten of wij u kunnen helpen. Is dit het geval, dan zullen wij u een bod uitbrengen.

Jacht verkopen

Jacht verkopen

U wilt uw jacht verkopen? Wij nemen hem graag van u over!

Een jacht verkopen kan een hele opgave zijn. U moet namelijk iemand vinden die een goede prijs voor uw boot over heeft. Bij ons kunt u altijd een goede prijs krijgen wanneer u uw jacht verkopen wil. Kijk daarom vandaag nog even hoe u bij ons een aanvraag kunt indienen. Accepteert u uiteindelijk het bod dat wij u zullen uitbrengen wanneer wij u kunnen helpen, dan mag u naar ons pandjeshuis komen.

Wij keren uw geld meteen uit

Als u naar ons pandjeshuis komt, zullen wij hier de contracten in orde maken. Vervolgens zullen wij u uw geld meteen uitkeren. Wij kunnen dit zowel contant doen, maar ook een spoedoverschrijving via uw bank behoort tot de mogelijkheden. Het is maar net wat u het liefste heeft. Wij zijn er om u te helpen. Wij hebben een heel goede naam opgebouwd in de afgelopen decennia en wij hopen daarom dat u voor ons wilt kiezen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Hopelijk tot snel.

Jacht verkopen