Gucci tas verkopen

Hier kunt snel uw Gucci tas verkopen

Geld groeit ons helaas niet op de rug, maar gelukkig zijn er wel manieren om snel aan geld te komen. U kunt bij ons bijvoorbeeld uw Gucci tas verkopen. Deze tassen blijven namelijk lange tijd hun waarde behouden en dat betekent dat u ze doorgaans voor een goede prijs kunt verkopen. Onze manier van werken is heel eenvoudig. U kunt het aanvraagformulier invullen dat u elders op deze site kunt vinden. U kunt aangeven welk soort tas u bij ons wilt verkopen. Wij zullen vervolgens op basis van actuele koerslijsten de dagwaarde bepalen van uw tas. Hierdoor krijgt u altijd een marktconforme prijs voor uw tas.

Gucci tas verkopen

Gucci tas verkopen

Een Gucci tas verkopen bij ons, betekent meteen geld ontvangen

Als u bij ons zaken komt doen, kunt u er zeker van zijn dat u uw geld snel in ontvangst kunt nemen. Als wij uw tas willen overnemen, dan zullen wij u per mail een bod uitbrengen. Accepteert u dit bod, mag u naar ons pandhuis komen om de deal te sluiten. U kunt kiezen om uw geld contant te ontvangen, of om het via uw bank te ontvangen. Wij zullen dit regelen aan de hand van een spoedoverschrijving. Hoe dan ook heeft u uw geld diezelfde dag nog beschikbaar. Dat is de kracht van onze service en op deze wijze helpen wij al meer dan twintig jaar aan geld.

Wist u dat u ook bij ons kunt verpanden?

Wanneer u liever geen afstand wilt doen van uw objecten, kunt u ook bij ons terecht om geld te lenen. Dit doen wij op basis van verpanding. Dit houdt in dat u een waardevol object bij ons inlevert en wij geven u daarvoor in ruil een lening. Heeft u de lening uiteindelijk terugbetaald, dan krijgt u uw object weer terug. Heeft u nog vragen over onze diensten? Dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Gucci tas verkopen