Goud verkopen

Bij ons kunt u eenvoudig goud verkopen

Het kan gebeuren dat u een factuur op de mat vindt die u niet had verwacht. Als u even geen geld beschikbaar heeft om deze rekening te betalen, kunt u bij ons altijd goud verkopen. Wij zorgen er graag voor dat u uw geld snel beschikbaar heeft. Wanneer uw goud een minimale waarde van duizend euro heeft, kunnen wij het van u kopen. U kunt een aanvraag bij ons indienen via het formulier dat u elders op deze site kunt vinden. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te laten weten of wij u kunnen helpen. Kunnen wij dit, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Uiteraard staat het u geheel vrij om dit bod te weigeren.

Goud verkopen

Goud verkopen

Wilt u uw goud verkopen en meteen geld ontvangen? Geen probleem!

Als u bij een bank een lening wilt aanvragen, duurt het vaak heel lang voordat u weet of u geholpen kunt worden. Bij ons kunt u uw goud verkopen en daar meteen geld voor ontvangen. Zo heeft u dus in een mum van tijd het geld beschikbaar om uw schulden mee af te lossen. U zult merken dat er geen snellere manieren zijn om geld beschikbaar te krijgen. Dien daarom vandaag nog een aanvraag bij ons in en dan zullen wij zo snel mogelijk iets van ons laten horen.

Heeft u meer geld nodig?

Als u graag meer geld zou willen hebben, dan kunt u altijd meerdere goederen van waarde bij ons verkopen. Wij nemen alles aan zolang het een minimale dagwaarde heeft van duizend euro. Wij zullen deze waarde aan de hand van actuele koerslijsten vaststellen. Als u vervolgens ons bod accepteert, kunt u uw geld halen bij een van onze pandjeshuizen. Wij keren geld altijd contant uit, maar wij kunnen ook een spoedoverschrijving via de bank laten uitvoeren. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Goud verkopen