Geld lenen zonder vast inkomen

Bij het lenen van geld is een van de basiseisen meestal een vast inkomen. Geldverstrekkers willen over het algemeen alleen leningen verstrekken aan mensen die een vaste baan hebben. Dat geld lenen zonder vast inkomen ook mogelijk is, weten veel mensen niet. Bij Contantgeldnodig.nl willen we geld lenen graag voor iedereen toegankelijk maken. Dus ook voor degenen zonder kantoorbaan of een andere vorm van een vaste baan. Dat u geen vast beroep hebt hoeft namelijk helemaal niet te betekenen dat u geen inkomsten kunt creëren. Misschien wilt u wel geld lenen om een investering voor uw onderneming te kunnen doen. Ook dan staan we graag voor u klaar.

Geld lenen zonder vast inkomen

Geld lenen zonder

Flexibel geld lenen zonder vast inkomen

Juist als u zelfstandig ondernemer bent of als u om andere redenen geen vaste inkomsten hebt, is flexibel lenen belangrijk. Voor een succesvolle onderneming zijn investeringen tenslotte cruciaal. Via Contantgeldnodig.nl kunt u geld lenen zonder vast inkomen door middel van het verpanden van goederen. Doordat we vrijwel alle soorten goederen accepteren, zijn de mogelijkheden voor u groot. Denk bijvoorbeeld aan auto’s, edelmetalen, kunst of boten. Al deze goederen zijn bij ons eenvoudig te verpanden om geld te lenen. Welk goed u verpandt, bepaalt u natuurlijk helemaal zelf.

Geld lenen als ondernemer of belegger

Voor ondernemers en beleggers is geld lenen natuurlijk erg belangrijk. Veel geldverstrekkers kunnen een lening afsluiten echter erg ingewikkeld maken. Wij willen we juist iedereen verwelkomen een lening bij ons af te sluiten. Investeren in uw bedrijf of dat van een ander kan snel en gemakkelijk via ons. U hebt snel (contant) geld tot uw beschikking door goederen te verpanden. Kies zelf het bedrag en de looptijd. Een spoedoverboeking is naast contant uitbetalen ook mogelijk. Zo kunt u de service aanpassen aan uw persoonlijke situatie. We helpen u graag met een flexibele lening. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

contantgeldnodig.nl