Geld lenen zonder uitkering

Wij snappen dat het weleens kan voorkomen dat u niet meer genoeg geld heeft om rekeningen te betalen. Het is een onderwerp dat men liever niet met anderen bespreekt, maar het overkomt meer mensen dan u denkt. Gelukkig is geldnood voor veel mensen van korte duur en hebben ze alleen tijdelijk hulp nodig. Het kan zijn dat u een onverwachte hoge rekening heeft ontvangen, of dat u meerdere betalingen tegelijk moet doen. Vaak is men met een korte lening weer uit de problemen. Maar wat nu als u geld lenen zonder uitkering wilt? Een bank kijkt namelijk naar uw inkomen om te bepalen wat u kunt lenen. Ze denken dat het niet mogelijk is, omdat een uitkering niet voldoende inkomen is. Bij Contantgeldnodig.nl kunt u altijd terecht.

 

Iedereen kan bij ons geld lenen zonder uitkering, of met

Bij ons leent u met een onderpand. Hierdoor kan iedereen bij ons geld lenen zonder uitkering, of met. Wij kijken niet naar uw financiële situatie en uw inkomen. Daarom is het ook mogelijk om bij ons geld te lenen wanneer u een BKR-registratie heeft. Een lening bij ons zal er niet voor zorgen dat u een registratie krijgt, of dat hij wordt aangepast.

 

Hoe werkt lenen met onderpand?

Bij lenen met een onderpand, gebruikt u de waarde van wat u wilt verpanden om geld te lenen. U kunt bij ons terecht wanneer uw eigendom minimaal 1000 euro waard is. Diverse producten zijn dit waard. U kunt veel verschillende goederen verpanden, bijvoorbeeld een voertuig, sieraden en elektronica. U geeft aan ons door hoeveel u wilt lenen en voor hoelang. Wij slaan uw eigendom op tijdens de looptijd van de lening. Heeft u aan alle afspraken voldaan, dan haalt u na de looptijd uw eigendom weer op. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen zonder uitkering