Geld lenen zonder tussenpersoon

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zit u tijdelijk om geld verlegen, of wilt u geld lenen zonder tussenpersoon voor een grote aankoop? Dan kunnen wij u helpen. Veel mensen vinden het geen fijn idee om geld te lenen bij een bank. Geld lenen bij een bank is vaak omslachtig, ze hebben veel regels en hanteren hoge rentekosten. Daarnaast is geld lenen bij een bank soms niet mogelijk als u in het BKR-register staat. Wij zijn geen bank, maar bij ons kunt u wel geld lenen. Dat kan via verpanding. U gebruikt bij ons een product als onderpand om geld te lenen. Hierdoor betaalt u aan ons geen rentekosten, maar enkel administratie- en opslagkosten. Een financieel adviseur kan u helpen met het zoeken naar een lening, maar toch kunt u veel beter geld lenen zonder tussenpersoon.

 

Waarom geld lenen zonder tussenpersoon?

Geld lenen zonder tussenpersoon is voordeliger. Het nadeel van een tussenpersoon, zoals een financieel adviseur, is dat u de tussenpersoon ook moet betalen. Ze vinden misschien wel een goedkope en geschikte lening, maar dan komen de kosten van de tussenpersoon er nog bij. Wanneer u met ons zaken doet, dan bent u altijd voordeliger uit.

 

U kunt ook grote bedragen lenen

Bij ons leent u altijd door middel van verpanding. Het bedrag dat u kunt lenen is afhankelijk van de waarde van het te verpanden product. U kunt minimaal 1000 euro lenen en er zit geen maximum aan het te lenen bedrag. Wat u kunt verpanden is heel divers, zoals sieraden of elektronica. Maar voertuigen of onroerend goed zijn uitstekende opties. Met behulp van het online vragenformulier kunt u vrijblijvend een aanvraag indienen. In het formulier geeft u aan wat u wilt verpanden, hoeveel geld u wilt lenen en voor hoelang. Wij bellen u dan de volgende werkdag op met een bod. U kunt dit altijd nog weigeren. Bij een deal draagt u het product aan ons over in een pandjeshuis en ontvangt u het afgesproken bedrag. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen zonder tussenpersoon[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]