Geld lenen zonder registratie

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wanneer u tijdelijk niet genoeg geld heeft om uw rekeningen te betalen, dan is geld lenen vaak een goede oplossing. Voor veel mensen zijn dit soort problemen van korte duur en zij zoeken naar een snelle oplossing. Daarnaast wil men geld lenen zonder registratie, omdat een registratie voor problemen kan zorgen. Wanneer u al een BKR-registratie heeft, dan willen veel banken u geen geld meer lenen. Een registratie kan ook problemen veroorzaken wanneer u een hypotheek wilt afsluiten. Het voordeel van bij ons geld lenen is dat u geen registratie krijgt en dat wij ook niet kijken of u al een registratie heeft.

 

Via verpanding geld lenen zonder registratie

Soms is het ook een mogelijkheid om te lenen van een kennis of familielid, maar er is een reden waarom veel mensen dit niet willen. Geld lenen van een kennis of familielid kan een relatie verstoren en ruzie veroorzaken. Een minder bekende manier is geld lenen via verpanding, maar voor geld lenen zonder registratie is dit een perfecte oplossing.

 

Zo leent u geld bij ons

Bij ons leent u geld door middel van verpanding. U draagt tijdelijk een product aan ons over en dit gebruikt u als borg om geld te lenen. Wij maken samen afspraken over hoeveel geld u leent en voor hoelang. Tijdens de looptijd slaan wij het product op en wanneer u alles heeft afbetaald, dan krijgt u het weer terug. U kunt bij ons geld lenen vanaf duizend euro en dit kan vanaf een looptijd van een paar weken. Heeft u langer het bedrag nodig, bijvoorbeeld langer dan een jaar, dan is dat ook mogelijk. Hoeveel geld u kunt lenen hangt af van de waarde van het product. De waarde bepalen wij met behulp van gerenommeerde lijsten en dit gebeurt op een eerlijke manier. U bepaalt zelf wat u bij ons verpandt, het moet echter wel meer waard zijn dan duizend euro. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen zonder registratie[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]