Geld lenen zonder ondernemingsplan

U heeft het idee opgevat om een bedrijf te beginnen. Heeft u hiervoor een geldschieter nodig om alles te financieren? Dan is het logisch dat uw eerste gedachte het maken van een afspraak bij een bank is. Echter, wanneer u niet in het bezit bent van een goed ondernemingsplan, dan is de kans dat u de lening zult krijgen zeer klein. Dat betekent echter niet dat geld lenen zonder ondernemingsplan niet mogelijk is. U zult alleen gebruik moeten maken van de diensten van een andere partij. In dat geval bent u aan het juiste adres bij Contantgeldnodig.nl. Bij ons kunt u altijd geld lenen zonder ondernemingsplan en ook nog eens zonder hoge rentes en benauwende voorwaarden.

Geld lenen zonder ondernemingsplan

Geld lenen zonder

Wat heeft u nodig om geld te kunnen lenen? Geld lenen zonder ondernemingsplan

Geld lenen kan bij ons door middel van het verpanden van goederen. Dat betekent dat u een onderpand nodig heeft om in ruil aan ons te geven voor geld. Het enige dat u nodig heeft is een eigendom met een minimale waarde van 1000 euro. U kunt bijvoorbeeld denken aan een televisie, een laptop, scooter of auto. Wat u precies wilt verpanden om geld te lenen, dat maakt ons niet uit. Zolang er maar voldaan wordt aan het bovenstaande minimale bedrag.

Gratis en vrijblijvend doen van aanvraag

Gevonden? Dan hoeft u voor geld lenen zonder ondernemingsplan zelfs niet de deur uit. Maak gebruik van de tool op onze website. Selecteer hoelang u verpanden wilt, uiteraard ook om welke goederen het gaat en welke looptijd u in gedachten heeft. Sluit af met het invullen van uw persoonlijke gegevens en verzend de aanvraag. Binnen een werkdag nemen wij contact met u op en vertellen u wat u kunt lenen. Gaat u akkoord? Dan maken we een afspraak om op onze vestiging langs te komen om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard ontvangt u ook het afgesproken bedrag, contant in handen of via (spoed)overboeking. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

contantgeldnodig.nl