Geld lenen zonder gedoe

Geld lenen zonder gedoe

Als u ooit eens heeft geprobeerd een lening bij uw bank af te sluiten, dan weet u hoeveel moeite dat kost. Ook gaat er vaak nogal wat tijd overheen voordat u over uw geld beschikt. Wilt u geld lenen zonder gedoe, denkt u dan eens aan een lening afsluiten middels verpanding. Hier leest u hoe dat werkt.

Geld lenen zonder gedoe

Geld lenen zonder gedoe

Snel geld lenen met verpanding

Verpanding gaat als volgt in z’n werk. U kunt uw waardevolle goederen tijdelijk bij ons onderbrengen, waarna u direct de waarde van deze spullen als lening krijgt uitgekeerd. Dit kan contant zijn, maar u kunt het ook op uw rekening gestort krijgen. Het enige dat wij van u vragen is dat deze goederen een minimale waarde hebben van 1000 euro. Dit kan bijvoorbeeld een voertuig zijn, kostbare sieraden, kunst of apparatuur. Wij kijken niet of u een BKR-registratie heeft, dus uw financiële situatie is voor ons niet van belang. De looptijd is aan u: dit kan een week zijn, of enkele maanden. Zodra u de lening afbetaalt, haalt u uw goederen weer bij ons op. Tot die tijd zijn ze veilig gestald in onze opslag.

Vandaag nog geld lenen, zónder gedoe

Vult u vandaag het online aanvraagformulier in, dan komen we binnen 24 uur met u in contact. Zo kunt u binnen een dag al over het geldbedrag beschikken. Écht geld lenen zonder gedoe dus! In het aanvraagformulier vragen wij om enkele gegevens, zodat wij u zo snel en goed mogelijk kunnen helpen:

  • Welke goederen u precies wilt verpanden.
  • De waarde van deze goederen en dus het gewenste bedrag van de lening.
  • De looptijd van de lening.

Komt u vandaag nog vrijblijvend met ons in contact als u vragen heeft of gelijk geld wilt lenen!

Geld lenen zonder gedoe