Geld lenen woning

Er zijn verschillende redenen waarom mensen geld bij ons willen lenen. De een heeft snel geld nodig om rekeningen te betalen, de ander voor een verbouwing. Wat uw reden ook is, u kunt altijd bij ons terecht. Wij maken geen onderscheid tussen klanten en u kunt ook geld lenen woning als u een BKR-notering heeft. Banken maken geld lenen woning vaak erg lastig, maar bij ons kunt u gemakkelijk en snel geld lenen. Wij vragen niet waarvoor u het bedrag leent en kijken niet naar uw persoonlijke situatie. Leningen beginnen vanaf 1000 euro en wij hebben geen maximum leenbedrag. Ook bepaalt u de looptijd van de lening zelf, dat kan al vanaf een week.

Geld lenen woning met een borg

Bij ons leent u altijd met een borg, hierdoor weten wij dat u de lening kunt afbetalen. Het artikel dat u gebruikt als borg moet minimaal 1000 waard zijn, maar u bepaalt zelf wat u gebruikt. In de meeste gevallen draagt u het artikel aan ons over tijdens de looptijd. Bij voer- en vaartuigen, onroerend goed en vakantiewoningen kunt u er zelf nog gebruik van maken. Bij een auto kunt u blijven rijden en hoeft u tijdens de looptijd geen verzekering en wegenbelasting te betalen.

De eerste stap is een aanvraag invullen

Op deze site kunt u een online vragenlijst vinden. Deze gebruikt u voor het doen van een vrijblijvende aanvraag. Hier geeft u aan hoeveel u wilt lenen, voor hoelang en wat u als borg wilt gebruiken. Een van onze medewerkers beoordeelt de aanvraag binnen een werkdag en belt u op met een bod.U bent nooit verplicht om een bod te accepteren. Doet u dit wel, dan bezoekt u een van onze locaties. Hier draagt u, indien van toepassing, het product aan ons over, ronden wij alles af en ontvangt u het afgesproken bedrag. Hier komt u ook weer terug om na de afbetaling het product weer op te halen. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen woning