Geld lenen voor winkelpand

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wilt u geld lenen voor winkelpand? Wij zijn experts op het gebied van lenen en hebben jaren ervaring. Iedereen kan bij ons terecht, wij helpen zowel particulieren en bedrijven. U kunt natuurlijk geld lenen voor winkelpand, maar eigenlijk maakt het ons niet uit waarvoor u leent. U bepaalt dit zelf en wij zullen u niet vragen wat de reden is. Veel klanten vinden het een voordeel dat ze bij ons zo snel kunt lenen. Klanten hebben normaal binnen 24 uur het bedrag dat ze willen lenen. Dit komt omdat wij geen onderzoek doen naar uw financiële situatie. Wij controleren niet uw inkomen en ook niet of u in het BKR-register staat.

 

Geld lenen voor winkelpand vanaf 1000 euro

Bij ons leent u met een borg. U gebruikt een of meerdere artikelen die een waarde hebben van minimaal 1000 euro. Wij hebben geen maximumbedrag dat u kunt lenen, maar wel een minimumbedrag, namelijk 1000 euro. U kunt zelf aangeven welke looptijd u wilt. Looptijden beginnen al bij een week. Het is ook mogelijk om langer dan een jaar te lenen. U bepaalt ook zelf wat u als borg gebruikt. Veel particulieren gebruiken sieraden, kunst of voertuigen als borg. Voor bedrijven is het ook mogelijk om voorraden en een bedrijfswagen te gebruiken. Normaal bewaren wij de borg tijdens de gehele looptijd, maar voertuigen zijn een uitzondering. U kunt het voertuig eventueel blijven gebruiken tijdens de lening.

 

Een aanvraag doet u online

Een aanvraag gaat altijd online via onze vragenlijst. Zodoende kunnen wij de aanvraag beoordelen en contact met u opnemen. Binnen een werkdag kunt u een telefoontje van een van onze experts verwachten. Over de telefoon wordt u dan een bod gedaan en kunt u vragen stellen. U kunt een bod altijd weigeren wanneer u het er niet mee eens bent. Gaat u akkoord, dan maken wij een afspraak om een locatie te bezoeken en om alles af te ronden. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen voor winkelpand[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]