Geld lenen voor wereldreis

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Een wereldreis is voor veel mensen een droom. Nieuwe landen verkennen, bijzondere ervaringen opdoen en voor een aantal maanden geen zorgen aan uw hoofd. Helaas blijft het voor veel mensen bij een droom. Durft u wel deze stap te zetten, dan kunt u bij ons geld lenen voor wereldreis. Een wereldreis maken kost vaak erg veel geld, maar de herinneringen zijn onbetaalbaar. Weinig mensen keren terug met spijt. Geld lenen voor wereldreis kan lastig zijn, want welke bank wil u geld lenen terwijl u geen baan heeft?

 

Geld lenen voor wereldreis met BKR-notering

Bij ons kunt u altijd terecht, maar wij zijn dan ook geen bank. Heeft u een BKR-notering, dan helpen wij u ook. Bij ons leent u met een borg, waardoor u ook kunt lenen zonder inkomen. Tijdens de looptijd van de lening slaan wij de borg op en nadat u alles heeft terugbetaald haalt u het weer op. Tijdens een wereldreis maakt u geen gebruik van veel spullen, die kunt u gebruiken als borg. U kunt onder andere sieraden, elektronica, kunst en voertuigen gebruiken als borg. De waarde moet minimaal 1000 euro zijn en u kunt vanaf dit bedrag bij ons lenen.

 

Vrijstellingen bij een auto

Wanneer u een auto of ander voertuig als borg gebruikt, dan heeft u extra voordelen. Wij zorgen namelijk dat u vrijgesteld wordt van de verzekering en wegenbelasting. Op deze manier houdt u extra geld over om mee te reizen. Wij kunnen uw auto veilig stallen, maar u kunt de auto ook zelf nog blijven gebruiken. De vragenlijst kunt u gebruiken om een aanvraag in te dienen. Een van onze experts belt u dan binnen een werkdag op met een bod. Gaat u akkoord met dit bod, dan bezoekt u een van onze locaties om de lening af te ronden. U neemt uw borg mee en ondertekent het contract en wij geven u het geld mee. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen voor wereldreis[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]