Geld lenen voor waarborg

Heeft u geld nodig omdat u een grote aankoop wilt doen, of omdat u rekeningen moet betalen? Misschien heeft u al gemerkt dat een bank niet altijd meewerkt met een lening. Ze willen vaak weten wat uw inkomen is en kijken in het BKR-register. Kunt u niet terecht bij een bank, of wilt u niet bij een bank lenen? Bij ons kunt u geld lenen voor waarborg. Bij geld lenen voor waarborg gebruikt u een eigendom om geld te lenen. Dit eigendom wordt tijdens de looptijd van de lening door ons gestald. Wanneer u na de looptijd alles netjes heeft terugbetaald, dan krijgt u uw waarborg weer terug.

 

Binnen een dag geld lenen voor waarborg

Doordat wij weten dat u de lening kunt betalen hetzij met goederen, kunt u bij ons snel geld lenen. Wij hoeven uw financiële situatie niet in te zien en dat bespaart veel tijd. Veel van onze klanten hebben al binnen een dag het bedrag dat ze willen lenen. Dat is fijn, want dan kunt u snel uw rekeningen betalen, of een gewenste aankoop doen. Waarvoor u het geld leent maakt ons niets uit, wij zullen hier ook niet naar vragen. U kunt zelf kiezen of u contant geld leent, of dat wij dit naar uw rekening overmaken met een spoedoverboeking.

 

Dit kunt u gebruiken als waarborg om te lenen

U kunt veel verschillende eigendommen gebruiken om te lenen. Wij hebben alleen als regel dat het minimaal 1000 euro waard moet zijn. U kunt dus ook lenen vanaf 1000 euro. Indien u meer wilt lenen, dan is dat ook mogelijk. Veel klanten willen sieraden, voer- en vaartuigen, of kunst gebruiken om te lenen. Wij lenen ook aan bedrijven en zij gebruiken vaak een voorraad, of bedrijfswagen. De eerste stap is altijd een aanvraag indienen. Dat kunt u doen door de online vragenlijst in te vullen. Wij bellen u daarna op, zodat we de volgende stappen kunnen bespreken.

Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

Geld lenen voor waarborg