Geld lenen voor voorraad

Bij ons kunt u geld lenen om verschillende redenen. Klanten komen bij ons langs omdat ze hun rekeningen tijdelijk niet kunnen betalen, of voor geld lenen voor voorraad. Wat uw reden ook is, iedereen kan bij ons terecht. U kunt ook bij ons lenen wanneer u weinig inkomen heeft, of een BKR-registratie heeft. Dit is anders bij veel banken en andere bedrijven, die willen u alleen geld lenen als u niet in het BKR-register staat. Helaas hebben veel Nederlanders een BKR-registratie zonder dat ze hiervan bewust zijn. Bij ons zal een lening ook niet voor een registratie in dit register zorgen.

 

Geld lenen voor voorraad door auto te verpanden

U kunt bij ons geld lenen voor voorraad vanaf 1000 euro. U kunt bij ons alleen maar lenen met een onderpand. Een onderpand moet minimaal dit bedrag waard zijn, maar veel voorwerpen hebben die waarde. Op enkele uitzonderingen na, worden de voorwerpen tijdens de looptijd van de lening door ons bewaard. U kunt het voorwerp achteraf altijd weer ophalen, wanneer u de afspraken bent nagekomen. Een auto is een uitzondering, die hoeven wij niet te stallen tijdens het verpanden. Dit heeft als groot voordeel dat u kunt blijven rijden en toch geld bij ons kunt lenen. Een ander voordeel van een auto verpanden, is dat u tijdens de looptijd geen verzekeringskosten en wegenbelasting hoeft te betalen.

 

Online een aanvraag opsturen 

Heeft u interesse in een lening bij ons? Dan kunt een gratis en vrijblijvende aanvraag naar ons opsturen. Door de vragenlijst op deze site in te vullen ontvangen wij uw aanvraag, dit kunt u thuis en online doen. Uw aanvraag wordt altijd door een van onze experts beoordeeld en u wordt hierna opgebeld met een bod. Komt het bod overeen met uw wensen, dan maken wij een afspraak om de aanvraag af te ronden. U bezoekt een van onze locaties, waar wij het contract ondertekenen en u het bedrag ontvangt. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

geld lenen voor voorraad